
- 30 September 2025
Zo ga jij goed de herfst van start
De herfst is een seizoen van veel verandering
- Karlijn Swaen
Iedereen die dol is op koken, is ook dol op de keuken. Wij tenminste wel! Hoe leuk is het om na te denken over het juiste servies om je gerecht op te serveren (en op te fotograferen) en dat geschikt is om de tafel mooi te dekken voor een groep vrienden? Ook kunnen wij echt genieten van keukenapparatuur waarover nagedacht is en die je het leven een stuk makkelijker maken. Onze kasten staan vol met kleurrijke inspirerende kookboeken met een eetfilosofie waar we achter staan. We zijn gek op bewuste, gezonde en pure producten, gemaakt door gepassioneerde ondernemers, die de vegetarische levensstijl verrijken, en maken onze ontbijtjes, lunches en diners af met een glas wijn, bier, thee of koffie van goede kwaliteit en met een verhaal. In deze rubriek vind je onze favorieten! Een kijkje in de keukenkastjes van De Hippe Vegetariër.
De herfst is een seizoen van veel verandering
Het eten van seizoensgroenten heeft veel voordelen: ze zijn vaak verser, smaakvoller en duurzamer
Buiten wordt het steeds kouder
Ruim veertig jaar bestiert ze haar eigen moestuin in het Brabantse Stevensbeek
Granola is niet meer weg te denken van de ontbijttafel
Fijne keukentools maken koken en bakken zoveel prettiger
Het einde van de zomer betekent vaak ook: back to reality
Wij zijn dol op lekker eten en vooral op lekker eten delen met anderen
De zon schijnt, de vogels fluiten en het gras nodigt uit tot liggen: tijd voor een picknick