Print Friendly, PDF & Email
3.4/5 - (5 stemmen)

Deze week gespot op Instagram: jackfruit! Dé nieuwe, veelzijdige vleesvervanger in de vegetarische en veganistische keuken over de hele wereld. Er worden steeds meer alternatieven gezocht voor vlees. Deze heerlijke, exotische vrucht is een newcomer op het gebied van vleesvervangers en is zeker een blijvertje vanwege de bijzondere en uitgesproken smaak. Ook is de vrucht ideaal door de veelzijdigheid. Jackfruit kan namelijk in zoete gerechten en baksels verwerkt worden, maar ook in hartige maaltijden. Hierbij dient het vruchtvlees als vleesvervanger. Jackfruit bevat namelijke een hoge hoeveelheid voedingsstoffen. Jackfruit werd lange tijd in de Aziatische keuken gebruikt en de trend is nu overgewaaid naar het Westen. Inspiratie nodig? Check dan deze Instagram-foto’s!

https://www.instagram.com/p/Bebmj24FEbx/?hl=nl&tagged=jackfruit

Meer inspiratie van Plantbasedblond? Volg haar dan op Insta! 

https://www.instagram.com/p/Be1iBlNhojh/?hl=nl&tagged=jackfruit

Meer inspiratie van Bowlsforhealth? Volg haar dan op Insta!

https://www.instagram.com/p/Be2gr0OnRPG/?hl=nl&tagged=jackfruit

Meer inspiratie van Chloearizona? Volg haar dan op Insta!

https://www.instagram.com/p/Be1umTHFYms/?hl=nl&tagged=jackfruit

Meer inspiratie van Malikjali? Volg hem dan op Insta!

https://www.instagram.com/p/Be01PhjAGC_/?hl=nl&tagged=jackfruit

Meer inspiratie van Monica Rush Cooking? Volg haar dan op Insta! 

Doe je ook mee met deze Instagram trend of heb je een nieuwe trend ontdekt? Tag ons dan in jouw foto op Instagram en wie weet delen we dat volgende week in deze rubriek! 

Summary
Instagram trend: Jackfruit
Article Name
Instagram trend: Jackfruit
Description
Deze week gespot op Instagram: jackfruit! Deze heerlijke, exotische vrucht is een newcomer op het gebied van vleesvervangers en is zeker een blijvertje vanwege de bijzondere en uitgesproken smaak. Ook is de vrucht ideaal door de veelzijdigheid.
Author