...

HOW TO: Instructievideo groentehack ovengroente

door | 31 jan 2021 | Adv, Basis, courgette, Groenteschotel, How to, paprika, Recepten, Vegan, wortels

Print Friendly, PDF & Email

Heb jij als voornemen dit jaar om meer groente te eten? Maar blijf je het lastig vinden om groente op een lekkere manier klaar te maken? Wij hebben de oplossing: groentehacks! Met een groentehack maak je groente eenvoudig smaakvol door hier kruiden en specerijen aan toe te voegen. Deze groentehack kun je vervolgens gebruiken voor verschillende gerechten: van pastasaus tot boterhamspread en van salade tot soep. Vandaag delen wij onze groentehack voor ovengroente!

Ingrediënten
voor 4 personen
1 verpakking (600 g) AH Ovengroente courgette, rode paprika & peen
2 el olijfolie
3 tl ras-el-hanout kruiden

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Doe de ovengroente courgette, rode paprika & peen in een kom en voeg hier de ras-el-hanoutkruiden en de olijfolie aan toe. Schud door elkaar en verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Rooster de ovengroenten 25 minuten in de oven terwijl je ze halverwege de kooktijd een keer omschudt.

Wat is jouw favoriete recept met deze groentehack? Laat het ons weten of deel een foto van jouw creatie met ons via Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

Summary
Title
HOW TO: Instructievideo groentehack ovengroente
Description

Blijf je het lastig vinden om groente lekker klaar te maken? Met de groentehack ovengroente zet je snel verschillende recepten op tafel!

Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt