Print Friendly, PDF & Email

Heb jij als voornemen dit jaar om meer groente te eten? Maar blijf je het lastig vinden om groente op een lekkere manier klaar te maken? Wij hebben de oplossing: groentehacks! Met een groentehack maak je groente eenvoudig smaakvol door hier kruiden en specerijen aan toe te voegen. Deze groentehack kun je vervolgens gebruiken voor verschillende gerechten: van pastasaus tot boterhamspread en van salade tot soep. Vandaag delen wij onze groentehack voor pompoen!

Ingrediënten
voor 4 personen
2 verpakkingen (800 g) AH Flespompoenstukjes, AH Pompoenstukjes of AH Biologische Pompoenstukjes
2 el olijfolie
1,5 tl kaneel
1 tl chilivlokken
¼ tl knoflookpoeder

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Doe de pompoen samen met kaneel, chilivlokken en knoflookpoeder in een kom. Voeg hier olijfolie aan toe en schud door elkaar.
  3. Verdeel de pompoen over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de pompoenblokjes 25-30 minuten in de voorverwarmde oven terwijl je ze halverwege een keer omschudt.

Wat is jouw favoriete recept met deze groentehack? Laat het ons weten of deel een foto van jouw creatie met ons via Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

Summary
Title
HOW TO: Instructievideo groentehack pompoen
Description

Blijf je het lastig vinden om groente lekker klaar te maken? Met de groentehack pompoen zet je snel verschillende recepten op tafel!