Print Friendly, PDF & Email

Heb jij als voornemen dit jaar om meer groente te eten? Maar blijf je het lastig vinden om groente op een lekkere manier klaar te maken? Wij hebben de oplossing: groentehacks! Met een groentehack maak je groente eenvoudig smaakvol door hier kruiden en specerijen aan toe te voegen. Deze groentehack kun je vervolgens gebruiken voor verschillende gerechten: van pastasaus tot curry en van salade tot soep. Vandaag delen wij onze groentehack voor wokgroente!

Ingrediënten
voor 4 personen
1 verpakking (400 g) AH Thaise wokgroente courgette, rode peper of AH Thaise wokgroente
2 sjalotten, fijngesneden
2 teentjes knoflook, geperst
4 cm gember, geschild en geraspt
2 el zonnebloemolie
1 tl gemalen koriander

Bereidingswijze

  1. Doe de sjalot samen met de gember, knoflook, gemalen koriander en zonnebloemolie in een keukenmachine en blend tot een gladde pasta.
  2. Verhit een wokpan op middelhoge temperatuur en verwarm de pasta totdat deze begint te geuren. Voeg de wokgroente toe aan de pan en roerbak het geheel 6-8 minuten.

Wat is jouw favoriete recept met deze groentehack? Laat het ons weten of deel een foto van jouw creatie met ons via Instagram of Facebook. We zijn benieuwd!

Summary
Title
HOW TO: Instructievideo groentehack wokgroente
Description

Blijf je het lastig vinden om groente lekker klaar te maken? Met de groentehack wokgroente zet je snel verschillende recepten op tafel!