Print Friendly, PDF & Email

Dit waren de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër van de feestelijke maand december. Staat jouw favoriet ertussen? Op naar januari!

Hoevaak knuffel jij de mensen van wie je houdt?
Hoe vaak knuffel jij de mensen van je wie je houdt? Dat is een vraag die mij de afgelopen maand bezig hield nadat Sanex mij een hele persoonlijke vraag stelde: wat is de aanraking waar jij de meest bijzondere herinnering aan hebt? Natuurlijk de eerste kus met mijn lief nu bijna 10 jaar geleden, maar ook het knuffelen van mijn liefste oma wanneer ik bij haar blijf logeren, het op schoot kruipen bij mijn vader wanneer ik verdrietig ben (ook al ben ik 26 en past het niet meer) en tot slot de armen van mijn moeder om mij, de allergrootste allerfijnste moederliefdeknuffel. Ik krijg zo’n warm gevoel van binnen als ik aan al deze aanrakingen en omhelzingen denk. Daarom vandaag een ode aan de knuffel en een oproep aan iedereen om al je liefdes vandaag extra vast te houden en even niet meer los te laten…

 

Top 5: oude kerstrecepten
De feestdagen komen inzicht en dus mogen we gaan nadenken wat we dit jaar gaan serveren tijdens het kerstmenu! Super leuk, maar soms toch ook ietwat stressvol. Hoeveel gangen, heb je een thema, hoe complex of juist eenvoudig moet het? Om je een eindje op weg te helpen, hierbij onze top 5 kerstrecepten van voorgaande jaren! En even geduld… want volgend weekend starten we met het kerstmenu van dit jaar!

 

 

Hoofdpijn of slapeloos na je glas wijn? + WINACTIE
Nog twee weken en dan is het kerst! Het grote eet- en drinkfestijn. Super gezellig natuurlijk, maar niet als je vervolgens last krijgt van hoofdpijn of slapeloosheid. Maar liefst 23% van de wijndrinkers ervaart dit soort klachten al na een glas wijn of twee, en vaak is het lastig te herleiden waar het nu precies door komt. Heb je al eens gedacht aan sulfiet als oorzaak?

 

 

Gepofte knolselderij met knoflook en noten-saliesaus
Het is december, de grote feestmaand! Dus extra veel overheerlijke kerstrecepten op De Hippe Vegetarier voor de feestdagen. Dit doen we dit jaar niet alleen, we mogen ook drie fantastische recepten van Foodies magazine delen! Zoals deze gepofte knolselderij met knoflook en noten-saliesaus. Ideaal als tussengerecht of bijgerecht. Dit is één van de maar liefst 100+ kerstrecepten die te vinden is in het superdikke Christmas Issue van Foodies. Hierin vind je 220 pagina’s met stylingtips voor je kersttafel, verrukkelijke wijnen en kerstcocktails, etiquetteles van Janny van der Heijden en een stap-voor-stap plan om de oogverblindende covertaart zelf te maken. Hebben? Hij ligt nu kersvers in winkels en is de koop via de webshop van Foodies. De voorpret is begonnen!

 

Maklouba met knoflook-muntyoghurt + WIN FOODIES voor 1 jaar
Het is december, de grote feestmaand! Dus extra veel overheerlijke kerstrecepten op De Hippe Vegetarier voor de feestdagen. Dit doen we dit jaar niet alleen, we mogen ook drie fantastische recepten van Foodies magazine delen! Makloba, of Maklouba, is een Arabisch gerecht en betekent letterlijk ‘omklappen’. Voor je het serveert draai je de pan om op een bord of schaal. Dit is de Syrische variant met aubergine en rijst, een prachtige hartige taart uit de wereldkeuken! Ben jij ook zo dol op dit soort bijzondere recepten? Dan mag ik je misschien heel blij maken met een jaarabonnement op Foodies magazine! Lees snel verder!

Staat jouw favoriete artikel van december ertussen? Of mis je er een? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Top 5: best gelezen artikelen van december De Hippe Vegetariër
Article Name
Top 5: best gelezen artikelen van december De Hippe Vegetariër

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!