...

Top 5: Vegetarische tapasrecepten

door | 12 sep 2021 | Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

Lekker eten is leuk, maar wat nog leuker is, is lekker eten met anderen! Tapas is het ideale soort eten om met een groot gezelschap van te genieten. Van origine zijn tapas natuurlijk allemaal kleine, Spaanse hapjes, maar het is nét zo leuk om kleine hapjes van allemaal verschillende landen bij elkaar te brengen. Zo heb je een super diverse en onwijs lekkere tafel vol eten! Heb jij nou een beetje inspiratie nodig voor wat je dan op die tapastafel gaat zetten? Vandaag hebben we 5 heerlijke recepten voor je!

BAZAAR: vegetarische sjalotbloemen met paprikadip

Springrolls met gegrilde kurkuma-tofu en dip

Paddenstoelentoast met burrata en pistachepesto

Superveg: bloemkoolwings met hete saus

Warme gemarineerde olijven

Wat is jouw favoriete vegetarische tapasrecept? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Vegetarische tapasrecepten
Article Name
Top 5: Vegetarische tapasrecepten
Description
Lekker eten is leuk, maar wat nog leuker is, is lekker eten met anderen. Vandaag hebben we 5 heerlijke, vegetarische tapasrecepten voor je!
Author
Willemijn van Bree

Willemijn van Bree

Vegetarische Foodie at De Hippe Vegetariër
Willemijn is een creatieve communicatiestudente met een liefde voor food, fashion, schrijven en natuur. Ook zij is vegetariër en altijd op zoek naar de allerbeste vegaburger. In haar vrije tijd is ze het liefste bezig met het bakken van de lekkerste hartige taarten, muziek maken, of een bezoekje brengen aan haar thuisland, Brabant.
Willemijn van Bree

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt