...

Top 5: Vegetarische festival recepten

door | 20 aug 2023 | De Hippe Vegetariër, Top 5 lijstjes

Print Friendly, PDF & Email

We zitten midden in het festivalseizoen, en waar wij altijd naar uitkijken is het eten op festivals! Er zijn zoveel verschillende eettentjes dat het altijd erg lastig is om te kiezen. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben wij een top 5 lijstje gemaakt met ons favoriete festival recepten. Dit zijn vijf heerlijke recepten die niet al te veel werk kosten en om eens lekker een cheatdag te houden. Maak één van deze vegetarische recepten en breng het festival naar je eigen huis! Lees snel verder.

Loaded fries met Pulled Jackfruit

Vegan falafel bowl met hoemoes

Oesterzwam shoarma met ingelegde radijs en yoghurt-dillesaus 

Groene homemade pizza in 10 minuten

Zelfgemaakte pita’s met falafel en hoemoes

Ga jij een van deze recepten maken? Of wat eet jij graag op een festival? Laat het ons weten in de reacties, op Instagram of Facebook. Wij zijn benieuwd!

 

Summary
Top 5: Vegetarische festival recepten
Article Name
Top 5: Vegetarische festival recepten
Description
We zitten midden in het festivalseizoen. Om alvast in de stemming te komen hebben wij een top 5 gemaakt met ons favoriete festival recepten!
Author
Tessa Emmen
Volg Tessa

Tessa Emmen

Experimenterende foodie at De Hippe Vegetariër
Bij onze stagiair staat gezonde voeding altijd centraal. Tessa verzorgt de lekkerste glutenvrije gerechten wegens haar coeliakie. Dit heeft er voor gezorgd dat Tessa erg creatief is geworden met koken en ze experimenteert er dan ook op los om gezonde en volwaardige maaltijden voor te schotelen. Tessa kijkt altijd elk jaar uit naar de zomer, zodat zij weer alle ijssalons van Amsterdam kan uitproberen.
Tessa Emmen
Volg Tessa

Latest posts by Tessa Emmen (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt