Print Friendly, PDF & Email

Het reserveren voor de Restaurantweek is begonnen! Van 7 tot 23 maart kan je twee weken lang voor 27,50 drie-gangen lunchen of dineren bij diverse (hoogstaande) restaurants. Niet zo voordelig als mijn favoriete Dining with the Stars-week waarbij de sterrenrestaurants hun drempel verlagen, met zeker net zo smullen en genieten!

Als ervaren Restaurantweek-ganger heb ik bij deze een lijstje favoriete Amsterdamse deelnemers voor jullie (in willekeurige volgorde):

Roberto’s
Wannamakers
Bo Cinq
College Hotel
Spelt
Van de Markt
Le Garage
A La Ferme
L’Invite
Pompstation
Le Holandais
Stout
La Vina
Horno la Maria
Fifteen
Envy
De Kersentuin
Supperclub
Chefs Table
Bridges* (sterrenrestaurants rekenen een toeslag van 12,50)

Hoewel niet al deze restaurants van nature voorbereid zijn op vegetariers, is er bij een verzoek vooraf altijd van alles mogelijk en zul je nog versteld staan!

Reserveren is nu mogelijk via: http://www.restaurantweek.nl/lang/nl. Je zult zien dat, zeker in Amsterdam, alles direct lijkt te zijn volgeboekt. De ervaring leert echter dat een week voor aanvang er weer nieuwe plekken worden vrijgegeven en er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Even in de gaten houden dus!

TIP! Als je je aanmeldt voor de Dining City-nieuwsbrief dan ontvang je dit soort culi-nieuwtjes voortaan direct in je inbox. Lezers mogen bovendien met voorrang reserveren, dus dat is mooi meegenomen!

Summary
Aankondiging: Restaurantweek
Article Name
Aankondiging: Restaurantweek

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!