Print Friendly, PDF & Email

Wil je dit jaar écht minder vlees eten maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je bang voor tekorten en vraag je je af of vleesvervangers wel gezond zijn? En hoe zit het bijvoorbeeld met soja? Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken heeft hippe vegetariër Isabel Boerdam een online cursus ontwikkeld: MEER VEGA IN 15 DAGEN. Deze online cursus is dé manier om de vegetarische keuken te ontdekken en een antwoord te krijgen op al jouw vega vragen. Tijdens de 15 daagse Meer Vega Nieuwjaars Challenge volgen we de cursus samen en helpen we elkaar om onze goede voornemens vol te houden. Middels video’s, recepten en tips maakt Isabel je wegwijs in de supermarkt en keuken en helpt ze je om praktische uitdagingen te overwinnen. Zo eet je straks met veel plezier minder vlees. Benieuwd naar de inhoud van de cursus en een speciale korting voor de lezers van dit artikel? Lees dan snel verder!

cursus meer vega

De cursus
Deze cursus is voor iedereen die vaker vegetarisch wil eten en is ontwikkeld door dé vega expert van Nederland: Isabel Boerdam. De cursus wordt online gevolgd in een besloten Facebook, Instagram of web groep. Je kunt op elk gewenst moment starten en de cursus in je eigen tempo volgen. Je krijgt 6 weken de tijd om het lesmateriaal te bekijken dat bestaat uit: 25 korte video’s, 7 recepten met vele variaties, 10 ervaringen van vleesminderaars en 5 opdrachten. In totaal duurt de cursus 15 dagen, maar de inhoud staat vanaf het begin al klaar. Zo kun je dus zelf bepalen of je hem bingewatcht of rustig je tijd neemt.

Hoe het werkt
Toegang krijgen tot de cursus is heel makkelijk: koop je kaartje in de webshop en kies vervolgens je gewenste kanaal. Je kunt ervoor kiezen om de cursus via Instagram, Facebook of de website te volgen; net wat bij jou past. Zodra je wordt toegelaten tot de groep ben je klaar om de cursus te volgen. Meld je vervolgens aan bij de Meer Vega Nieuwjaars Challenge en nodig vooral je vrienden en familie uit om ook deel te nemen! Binnen de cursus is er ruimte voor vragen en persoonlijke begeleiding via social media en e-mail.

Exclusieve toegang tot de cursus kost €24,97. Speciaal voor onze lezers hebben wij een leuke aanbieding: met de code DEHIPPEVEGETARIER krijg je 20% korting! Klik hier als je deze cursus wilt volgen of cadeau wil doen!

Thema’s
Tijdens de cursus Meer Vega in 15 dagen wordt er aandacht besteed aan verschillende thema’s. Zo is het koken zonder vlees een belangrijk onderdeel. Je krijgt antwoord op de vraag hoe je met weinig moeite een lekker gerecht op tafel zet. Maar ook het vervangen van vlees en verschillende mogelijkheden hiervoor komen aan bod. Tijdens de supermarkt safari ontdekken we de vegetarische opties in de supermarkten. Welke opties zijn aan te raden als je in tijdnood verkeert en welke vleesvervangers zijn gezonde opties? Ook leuk zijn de straatinterviews. Hier vertellen vleesminderaars waar zij bij het minderen tegenaan lopen en hoe zij dit aanpakken. Tot slot behandelt Isabel de grote uitdagingen en geeft tips hoe hiermee om te gaan. Denk aan lastige situaties zoals geen tijd hebben om te koken, weerstand vanuit het gezin of familieleden en diners met vrienden. Alle onderdelen komen terug in de straatinterviews waarin voorbijgangers vertellen over hun aanpak en motivatie, en waar ze tegenaan lopen. Ga jij de uitdaging dit nieuwe jaar aan? Meld je aan op meervega.nl en doe mee met de Meer Vega Nieuwjaars Challenge!

Ben jij of ken jij iemand die deze cursus kan gebruiken, laat het ons weten in de reacties, op Facebook of Instagram, en meld je aan!

 

Summary
NIEUW: Cursus MEER VEGA in 15 dagen met De Hippe Vegetariër
Article Name
NIEUW: Cursus MEER VEGA in 15 dagen met De Hippe Vegetariër
Description
Doe nu mee met de nieuwe social media cursus van De Hippe Vegetariër: MEER VEGA IN 15 DAGEN, of doe hem cadeau aan één van je vrienden.
Author