Print Friendly, PDF & Email

Om ook na de Nationale Week Zonder Vlees blijvend te minderen met vlees eten, heeft Isabel Boerdam een nieuwe social media cursus ontwikkeld: VLEESMINDEREN IN 15 DAGEN. Deze positieve en enthousiaste cursus is dé manier om blijvend minder vlees te eten. Tijdens de cursus maakt Isabel middels video’s, recepten en tips cursisten wegwijs in de supermarkt en in de keuken en helpt ze om praktische uitdagingen te overwinnen. Zo lukt het iedereen om gemakkelijk en met plezier blijvend minder vlees eten. Wil jij dit cadeau doen aan jezelf of een vriend of vriendin, lees dan snel verder!

De cursus
Deze cursus is voor iedereen die (blijvend) minder vlees wil eten en is ontwikkeld door dé vegetarische expert van Nederland: Isabel Boerdam. De cursus wordt online gevolgd in een besloten Facebook of Instagram groep. Elke eerste vrijdag van de maand start de cursus opnieuw. Door middel van een stap-voor-stap programma is de cursus op eigen tempo te volgen op een smartphone. De cursus bestaat uit 25 korte video’s die zijn opgedeeld in 4 categorieën. De video’s bestaan uit 4 supermarkt safari’s, 7 recepten met vele variaties, 10 ervaringen van vleesminderaars en 5 opdrachten. In totaal duurt de cursus 15 dagen, maar hij blijft voor 6 weken online beschikbaar. Zo kun je de cursus in je eigen tempo volgen!

Hoe het werkt
Toegang krijgen tot de cursus is heel makkelijk: je hoeft alleen maar een kaartje te kopen in de webshop. Je kunt de cursus daarna volgen via jouw favoriete app. Je kunt namelijk zelf kiezen of je liever gebruikmaakt van Facebook of van Instagram. Vervolgens geef je heel simpel je social media naam door en volg je de verdere instructies in de mail. Daarna word je toegelaten tot de groep en ben je klaar om de cursus te volgen! Binnen de cursus is er ruimte voor persoonlijke begeleiding via social media en e-mail. Exclusieve toegang tot de cursus kost €14,99. Klik hier als je deze cursus wilt volgen of cadeau wil doen!

Thema’s
Tijdens de cursus Vleesminderen in 15 dagen wordt er aandacht besteed aan verschillende thema’s. Zo is het koken zonder vlees een belangrijk onderdeel. Hier wordt antwoord gegeven op de vraag hoe je met weinig moeite een lekker gerecht op tafel zet. Daarnaast wordt er gekeken naar het vervangen van vlees en welke gezonde en gemakkelijke mogelijkheden hiervoor zijn. In het onderdeel supermarkt safari wordt er gekeken naar vegetarische opties in de supermarkten. Ook leuk zijn de straatinterviews. Hier vertellen vleesminderaars waar zij bij het minderen tegenaan lopen en hoe zij dit aanpakken. Tot slot wordt er gekeken naar grote uitdagingen. En worden tools gegeven om om te gaan met lastige situaties zoals geen tijd hebben, weerstand thuis en diners met vrienden. Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij of ken jij iemand die deze cursus kan gebruiken, laat het ons weten in de reacties, op Facebook of Instagram, of meld je aan!

Summary
NIEUW: Cursus vleesminderen in 15 dagen met De Hippe Vegetariër
Article Name
NIEUW: Cursus vleesminderen in 15 dagen met De Hippe Vegetariër
Description
Doe nu mee met de nieuwe social media cursus van De Hippe Vegetariër: VLEESMINDEREN IN 15 DAGEN, of doe hem cadeau aan één van je vrienden.
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!