Print Friendly, PDF & Email

Tast of Christmas London 03Taste of Christmas: het nieuwste culinaire kerst festival in Nederland staat volledig in teken van ‘het ultieme kerstdiner’. Volgend weekend, van 12 tot en met 14 december wordt de Jaarbeurs in Utrecht volledig omgetoverd tot een culinaire inspiratiebron voor kerst 2014. En bij De Hippe Vegetariër kan je 2 x 2 kaarten winnen!

Culinaire kerstinspiratie
Van 12 tot en met 14 december 2014 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van ‘het ultieme kerstdiner’. Het kerstdiner zal nooit meer hetzelfde zijn: Taste of Christmas neem je mee naar huis. Leer op dit winterse food festival een waanzinnig kerstdiner voor te bereiden en uit te voeren. Van kerstrecepten en ingrediënten tot aan de tafelversiering en kerstcadeaus voor onder de boom. Net als bij Taste of Amsterdam zullen bij Taste of Christmas diverse topchefs en restaurants aanwezig zijn, waaronder Peter Lute, Julius Jaspers, Alain Caron en Ramon Beuk. De beurshal zal zilver en rood kleuren en de heerlijke geur dragen van warme glühwein en frisse dennen. Elke dag kan er worden genoten van buitengewoon lekkere kerstgerechten door topchefs bereid in de verschillende culinaire kerstpaviljoens. Laat je onderdompelen in de kerstsfeer!

Van wijnplein tot sterrenpaviljoen
Tijdens het festival zijn er een groot aantal kwaliteitsmerken die vanuit hun kerststand de beste producten aanbieden voor ‘het ultieme kerstdiner’: van de nieuwste keukenapparatuur tot de tofste kookboeken en unieke tafelversiering. Nieuwsgierig naar andere keukens? Dan kan er een culinaire wereldreis worden gemaakt in het ‘Landenpaviljoen’, de plek waar diverse landen zichzelf presenteren met gerechten uit de eigen keuken. Chefs, restaurants, brand en reis- en destinatiebureaus slaan hier de handen in één. Omdat bij goed eten goede wijn hoort is een belangrijke bestemming het ‘Wijnplein’. Hier vind je de mooiste wijnen met toelichting van diverse topsommeliers. In het ‘Sterrenpaviljoen’ kunnen de lekkerste recepten worden uitgeprobeerd, bereid door verschillende topchefs die elkaar dagelijks afwisselen. Het ‘Taste Theater’ wordt het epicentrum met alle grote chefs live op het podium. In combinatie met het Culi College delen hier de culinaire experts hun kennis met het publiek.

All about Christmas
Taste of Christmas heeft een groot aanbod aan leuke en gezellige activiteiten in een warme en winterse setting. Struin het foodfestival af langs kerstachtige foodtrucks, winter barbecues en culinaire ‘koek & zopies’. Aangekleed met dennenbomen, sneeuw en haardvuren krijg je hier het ultieme kerst gevoel. Winters entertainment zoals een ijsbaan en de tunes van Sky Radio (the Christmas Station) maken het plaatje af. Van kerstshoppen bij het ‘All about Christmas paviljoen’ tot desserts proeven bij ‘Dessert Valley’. Een waar foodie-walhalla dus!

Taste_CHRISTMAS_GENERIC_v1_©Taste of Christmas 2014, http://www.tasteofchristmas.nl/nl-NL/Bezoeker

Kaarten: online koop je je kaartje voor 10 euro, aan de deur voor 12,50.

Data en tijden: vrijdag 12 december 12:00 – 23:00, zaterdag 13 december 12:00 – 23:00, zondag 14 december 12:00 – 22:00

Locatie: De Jaarbeurs in Utrecht

Ga jij dit culinaire walhalla ook bezoeken? Ik ben altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat me weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die hoor ik graag!

Summary
Taste of Christmas: 12-14 december + WINACTIE
Article Name
Taste of Christmas: 12-14 december + WINACTIE