Print Friendly, PDF & Email

Het food festival seizoen is volop bezig! Het Vegan Food Festival Amsterdam mag zeker niet ontbreken in het rijtje toffe foodfestivals om te bezoeken. 10, 11 en 12 augustus vindt het festival plaats op het Westergasterrein in – je raadt het al – Amsterdam. Lees er hier alles over!

Filosofie
Het Vegan Food Festival Amsterdam wilt aan een breed en gevarieerd publiek laten zien dat lekker eten ook anders kan, namelijk duurzaam, diervriendelijk en plantaardig. Dit doen ze door op een laagdrempelige manier mensen kennis te laten maken met de plantaardige keuken!

Food line-up
Tijdens Vegan Food Festival Amsterdam kun je genieten van de lekkerste vegan foodmerken. Wij lichten alvast een tipje van de sluier op! Vleesch noch Visch, Juicebrothers, Van Leeuwen ijs, Madame Cocos en Sharp Sharp staan er met hun lekkerste producten.

Programma
Naast heel veel lekker eten, vind je op Vegan Food Festival Amsterdam ook verschillende non-food stands die een duurzame en veganistische lifestyle belichten. Maar is nog veel meer! Wat dacht je van muziek van de Vondeldisco, of karaoke met Duke of Tokyo? Onder de leiding van Vondelgym kun je meedoen aan sportactiviteiten en ‘s nachts duik je het Transformatorhuis in dat wordt gehost door een populaire Amsterdamse clubavond!

Vegan Food Festival – gratis entree – 10 t/m 12 augustus – Gashouder, Transformatorhuis en Westergasterras in Amsterdam – www.veganfoodfestivals.nl

De foto is van Vleesch noch Visch, een van de foodstands op het festival.

Ga jij naar Vegan Food Festival? Tag degene waarmee jij gaat in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
VEGAN FOOD FESTIVAL AMSTERDAM: 10-12 augustus
Article Name
VEGAN FOOD FESTIVAL AMSTERDAM: 10-12 augustus
Description
Het Vegan Food Festival Amsterdam van 10 t/m 12 augustus mag zeker niet ontbreken in het rijtje toffe foodfestivals om te bezoeken!
Author