Top 5: Best gelezen in november
Mariëlle van Stek

Top 5: Best gelezen in november

zondag 04 december 2016
Dit zijn de best gelezen artikelen van De Hippe Vegetariër in november. Welke was jouw favoriet? Op naar december!


Straatinterview: Aleid over haar fruit-dieet

Wij gingen de straat op en vroegen mensen naar hun keuze om minder vlees te eten, hun favoriete groente en de grootste uitdaging in de vegetarische keuken. Vandaag aan het woord een heuse fruitariër: Aleid (31) eet sinds drie jaar uitsluitend fruit en als chef is ze niet weg te slaan uit de keuken.

 

 


ONTDEK: Sexy havermout in het Quaker ontbijtboek

Jullie hebben het natuurlijk allemaal al op Instagram voorbij zien komen… HIJ IS ER! Het Quaker ontbijtboek met mijn ontbijtrecept, maar bovenal JULLIE recepten. Ik ben zo trots om samen met mijn lezers (en vele andere havermoutfans) in het ontbijtboek te staan. Dit prachtige boek is hét bewijs dat havermout echt sexy kan zijn. En dat kan jij thuis ook met deze tips…

 

 

Top 5: recepten met spruitjes
Altijd leuk om te wokken, lekker snel en ideaal om nieuwe bijzondere combinaties te ontdekken. Wie zou er ooit denken aan spruitjes met kastanjechampignons en cashewnoten? Met dit recept zet je een gerecht met zowel een Oosterse als Hollands tintje op tafel waar iedereen van zal genieten.

 

 

Handleiding voor vegetariërs
Ann Welvaert van het Belgische blog ‘De Luie Vegetarier’ schreef een prachtige to eat-handleiding voor vegetariërs die wij mochten delen. Een ideale lijst wanneer je net begint met vegetarisch eten en bang bent voedingsstoffen mis te lopen. Geloof ons: met een gezond gevarieerd eetpatroon met lekker veel groenten, granen en peulvruchten hoef je nergens bang voor te zijn. Maar met deze lijst erbij komt het zeker goed!

 

Gevulde chapati met kikkererwten, spinazie en feta
Wat voor ons een bruine boterham is, is chapati voor Indiërs. Daar wordt het elke dag gegeten door miljoenen, terwijl maar weinig Nederlanders het hier kennen. Het is echter super lekker, heel makkelijk te maken en een leuke afwisseling op brood, wraps of roti! Gevuld met de kikkererwten- en spinaziesalade heb je een ideale vegetarische maaltijd.

 

 

Wat was jouw favoriete artikel van november? Laat het ons dan weten via de website, Facebook of Twitter. Wij zijn ontzettend benieuwd! 

Lees ook

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
  • 05 September 2025

Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
  • 28 August 2025

Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend

Het einde van de zomervakantie is in zicht

  • Karlijn Swaen
Artikel bekijken
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
  • 04 September 2025

Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem

Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië

  • Karlijn Swaen
Recept bekijken

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.