Vega hotspots in Chiang Mai
Danique Aaftink

Vega hotspots in Chiang Mai

zaterdag 24 juni 2017
Heb je vegetarische restaurants in Chiang Mai? Ja, gelukkig wel, want van tempels bezoeken, wandelen en zwemmen krijg je zeker trek. Je kunt in Chiang Mai prima vegetarisch en zelfs vegan eten. Je hebt zelfs zo veel keuze dat je bijna niet kunt kiezen. Ben je in Chiang Mai, ga vooral eten bij deze drie restaurants. Geen plannen om naar Thailand af te reizen? Ga dan thuis op een culinaire kookreis met deze recepten: Som Tham Thaise salade, Thaise groene curry met zoete aardappel, Thaise vegetarische curry of vegan Thaise nasi op Vegan Travel Life.

Bodhi Tree Café
In een rustige tuin zit Bodhi Tree Café. Hoewel op de menukaart staat dat alles vers wordt gemaakt en het daarom wel even kan duren, staat het eten verrassend snel op tafel. Aanrader zijn de vegetarische loempia’s. De loempia’s serveren ze wel anders dan in Nederland: ze knippen ze letterlijk in stukjes. De curries zijn erg smaakvol, net als de shake. Ze schenken geen alcohol, dus reken niet op een biertje of een cocktail, maar puur lekker eten. Een aanrader!
Ratchadamnoen Road, Soi 4, Chiang Mai 50200, ThailandTaste From Heaven
Taste From Heaven is klein maar fijn. Aanraders zijn de peneng curry en de chili basil. Bijna alle gerechten op de kaart zijn erg smaakvol. Vermijd alleen de saté, deze is niet van dezelfde kwaliteit als de rest van de gerechten op de kaart. Daarnaast biedt Taste From Heaven biedt niet alleen Thais eten, maar ook westerse gerechten. Fijn om ook als optie te hebben!
237-239 Thapae Rd, ThailandAum
Dit vegetarische restaurant zit vlakbij Tha Phae Gate in Chiang Mai. De sfeer is knus, de bediening vriendelijk en het eten heerlijk! De kaart is ook erg uitgebreid: je hebt veel keuze uit vegetarische gerechten. Ze schenken hier ook alcohol, dus een biertje bestellen bij dit restaurant kan ook!
65 Moonmuang Road / Mun Mueang Road, Chiang Mai, Thailand

Check ook de tips voor Chiang Rai en Pai op Vegan Travel Life. Daarnaast kwam ik op internet de blog Vegetarian Chiang Mai tegen, met een lijst vol restaurants die je ook kan bezoeken!

Ben jij in Chiang Mai geweest en weet jij welke hotspot niet in dit lijstje kan ontbreken? Laat het ons weten via een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!


Dank aan Shutterstock voor de foto van Chiang Mai. Je downloadt de foto hier

1 Reacties

Reform Kafe, Goodsouls kitchen, Peppermaint (met "ai"), Blue diamond mogen zeker niet ontbreken!!

12:08 19 januari 2024

Dank voor je tips Rene!

12:08 19 januari 2024

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.