Print Friendly, PDF & Email

Ga je een dagje naar Groningen om cultuur te snuiven, te shoppen, een bezoekje te brengen aan de Vegan Super of om er gewoon even tussenuit te zijn? Dan is er zeker voldoende aanbod voor originele koffiebarretjes met een fijn aanbod aan zoetigheid. Maar met zoveel keus, kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hier onze top 3 voor de beste vega en vegan taart in onze stad!

Bij Britta
Uiteraard staat Bij Britta op 1. De taarten van Barbara zijn een begrip in Groningen. De heerlijk smeuïge structuur van de Missisippi Mud Pie, de perfecte worteltaart en een dagelijks wisselend aanbod aan onder meer vegan taart maken dat kiezen hier erg moeilijk is. En ben je net als wij dol op homemade chai tea van echte thee? Anne maakt voor jou de perfecte spicy chai tea latte die nog echt naar thee smaakt. Jum!

Black & Bloom
Bij Black & Bloom haal je de beste koffie in Groningen. Dat is gewoon een feit. Niet voor niets is Gerben al meerdere malen Nederlands winnaar koffie brouwen geworden. Zijn vrouw verzorgt de zoetigheid in deze koffiebar met iedere dag een wisselend aanbod van zo’n 5 verschillende taarten en daarnaast brownies en koeken. Vegans zijn hier helaas aan het verkeerde adres. Check daarom de bonus bij deze post!

Feel Good
Feel Good serveert homemade healthy food en er is altijd taart. Die is soms vegan en vaak vegetarisch. Is de taart bij jouw bezoek niet vegan? Niet getreurd, ze hebben vegan bananenbrood en brownies en er is een enorme keus aan melkalternatieven. Hier vind je coconut en oat lattes op de kaart, vegan chai latte en zelfs een plantaardige turmeric latte.

Bonus: TOET het toetjesparadijs
Voor taart ga je natuurlijk naar TOET het toetjesparadijs in onze stad. Niet alleen als vegetariër is het hier prima toeven, maar ook de vegans komen aan hun trekken omdat er altijd minimaal 1 vegan taart op de kaart staat.

Bij Britta, Oude Kijk in ’t Jatstraat 27, Groningen
Black & Bloom, Oude Kijk in ’t Jatstraat 32, Groningen
Feel Good, Oude Kijk in ’t Jatstraat 29, Groningen
Toet! Toetjesparadijs, Ubbo Emmiussingel 19, Groningen

Ben jij bij Britta, Black & Bloom en Feel Good geweest? Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie op de website, Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
3x vega en vegan taart in Groningen
Article Name
3x vega en vegan taart in Groningen
Description
Ga je een dagje naar Groningen om cultuur te snuiven, te shoppen, een bezoekje te brengen aan de Vegan Super of om er gewoon even tussenuit te zijn? Dan is er zeker voldoende aanbod voor originele koffiebarretjes met een fijn aanbod aan zoetigheid. Daarom hier onze top 3 voor de beste vega en vegan taart in onze stad!
Author