Bij deze 10 restaurants haal jij je kerstdiner op dit jaar!
Enza Bom

Bij deze 10 restaurants haal jij je kerstdiner op dit jaar!

donderdag 17 december 2020
Kerst ziet er dit jaar anders uit dan normaal. Maar dat betekent niet dat jij er niet alsnog een heerlijke avond van kan maken. Een kerstdiner koken kan heel leuk zijn, maar ook erg stressvol en tijdrovend. Ga jij normaal graag uit eten, of heb je gewoon een keer zin om je lekker te laten verwennen met kerst? Bij deze 10 restaurants in heel het land haal jij je kerstdiner op dit jaar!

De Waaghals
Bij De Waaghals Amsterdam kan je voor kerst een geheel vegetarisch of veganistisch kerstdiner bestellen met vier gerechten. Bijpassende wijnen en een kaasplankje zijn optioneel. Het diner wordt bezorgd als een pakket dat alleen nog opgewarmd hoeft te worden!

Gare du Nord
Tijdens kerst kan je een heerlijk veganistisch menu bestellen bij Gare du Nord Rotterdam, bestaande uit 4 gangen. Van een bietencarpaccio tot een portobello wellington; dit heerlijke menu is de hele week te bestellen.

Broei
In Utrecht kan je voor een vegan 5-gangen kerstdiner terecht bij Broei voor slechts €37,50! Beschikbaar voor bezorg of afhaal. Je hoeft de gerechten thuis alleen nog even in elkaar te zetten.

Foam
Bij Foam Den Haag kan je voor nog geen 30 euro een heerlijk plantaardig én glutenvrij kerstmenu van 4 gangen ophalen. Denk aan gepofte knolselderij, geroosterde bloemkool en chocolade fudge brownie met miso karamel als kers op de taart!

Morris & Bella
Bij Morris & Bella in Amsterdam kan je terecht voor 'kerst uit een bakje': fine dining met keuze voor 3 tot 6 gangen. Het menu is helemaal vegan en bestaat uit verassende wintergroenten en bijzondere smaakcombinaties.

Brandweerkantine
In Maastricht zit de Brandweerkantine, en eigenzinnig restaurant met een geheel vegetarisch kerstmenu om af te halen. Wederom krijg je instructies mee zodat je thuis in een handomdraai een kerstdiner op tafel zet!

Het elfde gebod
Bij Het elfde gebod in Zeeland kan je met kerst zelf een fantastisch kerstmenu samenstellen. Je hebt keuze uit verschillende vegetarische gerechten en je kan het pakket ophalen in het restaurant.

Brussels lof
Brussels lof in Groningen stelt voor de kerst speciaal een vegetarisch 4- of 5-gangenmenu samen. Voor 35 euro per persoon kan je dit ophalen of laten bezorgen. Houd de website in de gaten voor het menu!

De groene chef
De groene chef in Tilburg serveert met kerst een geheel veganistisch menu van vier gangen. Het hoofdgerecht bestaat uit een wellington van pompoen met verschillende geroosterde en gestoofde wintergroenten. Yum!

Bij Albrecht
In Eindhoven vind je ten slotte Bij Albrecht. Bestel hier een prachtig kant-en-klaar 3-gangendiner dat voor het gemak alleen nog maar in de magnetron hoeft te worden opgewarmd. Eet smakelijk, en een hele fijne kerst!

Ga jij een heerlijk kerstdiner bestellen bij een van deze restaurants? Of heb je een ander restaurant op het oog? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. Wij zijn enorm benieuwd!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.