Print Friendly, PDF & Email
5/5 - (1 stemmen)

CottonCake is een geweldig zaakje in de Pijp van Amsterdam, om de hoek bij de Albert Cuyp. Ik loop er al langs sinds ik in Amsterdam woon, maar was nog nooit gestopt voor een koffie of lunch. Wel doen! Want CottonCake is echt een heerlijk plekje vol inspirerend design, vintage looks en een goede Foodie-kaart.

Conceptstore
CottonCake is een soort van Conceptstore, helemaal in het wit met een mooie ruwe vloer, een ouderwetse apothekerskast en gevuld met prachtige kleding en inspirerende designproducten. De kledinglijn van CottonCake is grotendeels scandinavisch en echt waanzinnig mooi. Van truien tot schoenen, vesten, sjaals, jurkjes en sieraden. Op een charmante vide boven de winkel bevindt zich het cafeetje. Echt een huiskamertje met uitzicht op de winkel met kleine tafeltjes en een fijne bank. De kaarsjes en de bloemen maken het af.

Lekker typen
CottonCake is echt een ideale werkplek. Met je laptopje op de bank of aan een van de tafels komt de inspiratie je zo toegewaaid. CottonCake is dan ook een geliefde plek voor freelancers, bloggers of mensen die rustig een boekje komen lezen. Met de heerlijke koffies met biologische amandelmelk, sojamelk of noem maar op en een vers sapje of rauwe superfood smoothie creeert CottonCake de perfecte situatie om lekker te typen.

Foodie menukaart
Naast de fijne ambiance en de lekkere koffie heeft CottonCake een perfecte Foodie-menukaart! Superfood smoothie, porridge met blauwe bessen en banaan, homemade granola, bananen-walnoot-brood, speltwafel, rode linzen-wortelsoep, quinoa-salade, Italiaanse Frittata of een sandwich met pompoen en geitenkaas. Jawel! Ook voor het eten is CottonCake dus een place-to-be.

Hier ga ik nog heel vaak bloggen! Wat een heerlijke plek. CottonCake, bedankt!

CottonCake, Eerste van der Helststraat 76 Amsterdam, 020 789 58 38, www.cottoncake.nl

Ga jij deze hotspot binnenkort ook bezoeken of ben je er al geweest? Ik ben altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat me weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die hoor ik graag!

IMG_5922      IMG_5925

IMG_5928      IMG_5911

IMG_5932      IMG_5930

IMG_5909      IMG_5916

IMG_5931      IMG_5934

Summary
CottonCake: Foodies & Design
Article Name
CottonCake: Foodies & Design