Print Friendly, PDF & Email

Als het mooi weer is, zit het Vondelpark in hartje Amsterdam meteen vol. Mensen die rustig in de zon een boekje lezen, bijkletsen met vriendinnen of picknicken op hun kleedje onder het genot van een drankje vind je overal. En voor die laatste groep is er een hele leuke nieuwe ontwikkeling! Naast dat steeds meer restaurants bij je thuis bezorgen, kun je nu ook vanaf je kleedje een heerlijke restaurant maaltijd bestellen en in het Vondelpark dineren!

BUUF
Restaurant Buuf is één van die restaurants die bezorgt in het Vondelpark. Het concept was al heel tof: een laagdrempelig restaurant zonder bediening, maar wél met service, waarbij het lijkt alsof je bij je eigen buurvrouw op bezoek bent. Je pakt je eigen drankjes uit de koelkast en met de keuken overleg je wat er vandaag op het menu staat. Ook is het budgetproof: voor €8,80 kan je kiezen uit twee vlees, vis of vegetarische gerechten. Deze gerechten worden gemaakt op ambachtelijke wijze  met vooral seizoensproducten en zo min mogelijk e-nummers. Denk hierbij aan Griekse boerentaart met feta, olijven en een Griekse salade of Imam Bayilde (gevulde aubergine) met bulgur, feta en tomatensaus of verschillende salades als lunch. Ook fijn, je dieetwensen kan je doorgeven zodat ze er rekening mee kunnen houden, want hun gasten leggen ze graag in de watten. Heb je al zin om dit in het zonnetje op te eten? Kijk dan op www.buufeten.nl.

Braai
Een ander restaurant dat bezorgt in het Vondelpark is Braai. Zoals de naam het al zegt, draait het bij de Braai BBQ Bar om de Zuid Afrikaanse barbecue waarmee je kan genieten van het samen zijn en het goede eten. Helaas voor ons vegetariërs ligt de nadruk sterk op vlees – zoals vaker bij barbecues – maar er zijn zeker ook lekkere vegetarische gerechten te bestellen! Denk aan Biologische Amsterdamse nacho’s, een groene salade, een veggie burger gemaakt van soja met gegrilde groenten en verschillende bijgerechtjes. Bestellen kan je via braaiamsterdam.nl.

Deliveroo en Foodora
Ook kan je via de bezorgdiensten Deliveroo en Foodora dineren in het Vondelpark of andere parken. Beide diensten hebben inmiddels een behoorlijke lijst aan restaurants waarvan ze bezorgen, dus één van jouw favoriete restaurants zit hier vast tussen! Je avondje uit in een mooi restaurant beginnen waarbij je bediend wordt is natuurlijk heerlijk, maar hoe chill is het dat je ook ontspannen in het zonnetje restaurantwaardig kan dineren. Van welke restaurants bezorgen, vind je op www.foodora.nl en www.deliveroo.nl.

Heb jij al in het park gedineerd? Wat at je en hoe vond je het? Laat het ons weten in een reactie op de website of via een berichtje op Facebook of Twitter. Wij zijn benieuwd!

Summary
Restaurantwaardig dineren in het Vondelpark
Article Name
Restaurantwaardig dineren in het Vondelpark