...

Dr. Blend: Superfoods & More

door | 5 apr 2014 | Amsterdam, Hotspots, Lunch, Nieuws, Ontbijt, Superfood, Take-away, Voor elke dag

Print Friendly, PDF & Email

Begin dit jaar geopend: Dr. Blend op de Herenstraat. De ultieme uitvalsbasis voor (superfood)smoothies, gezonde salades, wraps en soepjes en niet te vergeten een mega groot assortiment aan Superfoods. Daar worden we blij van!

Supersmoothies
10013937_602571039837467_1156750110_n
Dr. Blend is begonnen met een rijk assortiment aan echte supersmoothies. Dé plek om ‘smorgens, ‘smiddags, ‘savonds of anytime vanaf 07.30 jouw dagelijkse behoefte aan vitamines te scoren. Met smoothies als Dr. Love, Dr. M.A.S. Explosion, Dr. Wheatgrass Wonder of Dr. Mango Django, vol met superfoods zoals maca poeder, tarwegras, goji bessen, kokosmelk, avocado en spinazie kan jouw dag niet meer stuk, en dat is pas het begin!

Supersalades en supersoepen
Bij Dr. Blend kan je tegenwoordig ook terecht voor verse bereide soepen, salades en wraps gevuld met bijvoorbeeld die unieke vega-kipstukjes die ook in het assortiment van De Vegetarische Slager zitten. De keuze is aan jou: take-away of even rustig aan zitten in het hoekje van de zaak naast de retro-weegschalen en het grote assortiment aan superfoods.

Superfoods
Mocht je in Amsterdam nog een beetje zoekende zijn naar jouw leverancier voor superfoods, geen zorgen meer, want Dr. Blend heeft alles. Van de grootste potten kokosolie tot zakjes goji- en incabessen en blenders. Alles voor jouw eigen superfood-lifestyle. En mocht je dit te veel moeite vinden, dan kom je toch af en toe supersmoothie halen? Voor 4,50 of 5,50 blijft jouw gezondheid dagelijks op peil!

Dr. Blend, Herenstraat 23 Amsterdam, 020 5287 920, www.drblend.nl

IMG_0687      IMG_0698

IMG_0699     IMG_0689

IMG_0696      IMG_0694

 

Summary
Dr. Blend: Superfoods & More
Article Name
Dr. Blend: Superfoods & More
Isabel Boerdam
Volg Isabel

Isabel Boerdam

Isabel (1990) is vegetariër sinds haar negende. In 2013 tijdens haar master Tekst en Communicatie startte ze haar blog Dehippevegetarier.nl dat inmiddels is uitgegroeid tot het grootste vegetarische platform van Nederland en is uitgebreid met het gelijknamige boek. In 2018 lanceerde Isabel de succesvolle eerste editie van de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Hierdoor werd ze benoemd tot Gamechanger onder de 30 jaar in de Food100 en CommunicatieTalent van het jaar 2018. Dit heeft er mede voor gezorgd dat Isabel de Nederlandse autoriteit is op het gebied van vegetarische voeding en van haar passie haar werk heeft kunnen maken.
Isabel Boerdam
Volg Isabel

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt