Print Friendly, PDF & Email

Bijna is het zo ver, op zondag 14 juni vind het derde Dutch Raw Food Festival plaats. Ruim drie jaar geleden kreeg ik het idee om een Raw Food Festival te organiseren waar iedereen die geïnteresseerd is in de raw food en superfood lifestyle kan samenkomen, om hierover te leren, ervaren en geïnspireerd raken. Ik ben trots dat dit jaar de derde editie plaatsvindt!

Presentaties en workshops
Op het Dutch Raw Food Festival zijn dit jaar meer dan dertig workshops en lezingen, waarvan er een heel aantal gratis zijn! Deze zullen onder andere gaan over: Fruitarisme of 80/10/10, het voordeel van slowjuicen, duursporten en raw food, het belang van kiemen en zelf kiemen kweken, Phytoplankton, juicen, tarwegras, rauwe chocolade maken, raw food in de opvoeding, colon hydrotherapie, het belang van vitamine B12, probiotica, natuurlijke cosmetica en zeer inspirerende transformatieverhalen dankzij raw food. Verder is er een ‘eetbare bloemenwandeling’, een ‘baretrek clinic’, kun je een Yogales volgen en zal DJ Reinout de Bruyn ons trakteren op heerlijke easy tunes. De keynote spreker tot slot is Lou Corona uit Amerika, hij geeft een twee uur durende lezing over hoe hij ziekten heeft overwonnen, zoals chronische astma, ernstige allergieën, acne, artritis en zelfs een tumor dankzij Raw Food. Inspiratie voor iedereen!

Proeven en ervaren
Op het marktplein zal ook dit jaar weer van alles te proeven en te ervaren zijn. Daar staan ondernemers met hun raw food producten en andere producten die passen bij de leefstijl van de bewuste consument. Ook met Chocodelic hebben we op het marktplein een aantal activiteiten gepland. Zo gaan we om 13.00 op spectaculaire wijze en in samenwerking met dansgroep ICKamsterdam een nieuw CHOCOdelic product lanceren! Wat het nieuwe product is blijft nog een verrassing, dus kom vooral langs… Ook hebben we een unieke raw chocolate fontein en kun je je eigen creatie rauwe chocolade snack maken, hartstikke leuk voor kinderen!

Ontspannen en winnen
In De Deel (grote zaal) is een chaishop, waar je kunt chillen op de heerlijke lounge zitzakken. Een plek om te genieten van heerlijke chai thee, elixers, raw taarten en raw chocolade. Tijdens het festival wordt bovendien het Prijzenfestijn gehouden met geweldige raw food prijzen! Er wordt ondermeer een Magimix Blender, JuiceMe slowjuicer, Chocodelic chocolade pakketten, tarwegras abonnement, Rawfoodie workshop en nog veel meer verloot! Waar zou jij kans op willen maken?

Ticket verkoop
De tickets voor het festival en de workshops kunnen online gekocht worden via de webshop van het Dutch Raw Food Festival of in de winkel van de Tarwegraskoning. De entreetickets zijn in de voorverkoop goedkoper, dus koop ze nu alvast!

Voorverkoop online (Early Bird):
Volwassenen: € 9,00 (kinderen onder begeleiding tot 10 jaar gratis)
Kinderen 10 t/m 18 jaar: € 4,50

Aan de deur:
Volwassenen: € 11,50  (kinderen onder begeleiding tot 10 jaar gratis)
Kinderen 10 t/m 18 jaar: € 6,00

Workshops: € 5,00
Presentaties: gratis

Voor meer informatie: www.rawfoodfestival.nl

Vrijwilligers gezocht
We zoeken nog een aantal vrijwilligers. Lijkt het je leuk om samen met raw food chef Mariluz de raw food maaltijdbox te bereiden of wil je helpen bij de workshops? Klik dan hier om je in te schrijven.

Dit was mijn laatste blog voor de Hippe Vegetarier. Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden om met raw food te variëren eindeloos en ik hoop dat jullie inspiratie hebben kunnen vinden in mijn ervaringen. Dank voor jullie aandacht en ik hoop jullie te zien op 14 juni op het Raw Food Festival!

Door Irene van Herwerden, www.chocodelic.nl

Dutch Raw Food Festival

Summary
Dutch Raw Food Festival: 14 juni
Article Name
Dutch Raw Food Festival: 14 juni