Duurzaam eten in Den Haag met Soul Food
Sammie Eslamimoghaddam

Duurzaam eten in Den Haag met Soul Food

vrijdag 26 juni 2020
Ben je al bekend met Manic Organic? Misschien heb je ze eens zien staan op je favoriete festival of als cateraar bij een event. Door de huidige situatie hebben ze het bedrijf omgezet zodat wij er thuis ook van mogen genieten! Manic Organic komt daardoor met een healthy en guilty pleasure home delivery concept: Soul Food. We kregen een paar gerechten thuis bezorgd, zodat wij in onze home office niet zouden verhongeren. Ben jij benieuwd wat wij vonden van de duurzaamste cateraar van Den Haag? Lees dan snel verder!

Manic Organic
Manic Organic is al ruim 10 jaar lang bezig met het cateren van duurzame maaltijden. Ze willen de wereld een stukje beter maken door duurzaam eten te presenteren. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat ze met een nieuw creatief alternatief moesten komen, zodat je ook ook thuis kunt genieten van hun eten. Een variatie van gezonde plant-focused maaltijden die ook nog een super lekker zijn. Natuurlijk is de klant koning, maar bij Manic Organic is de plant koning!

Het menu van Soul Food
Van een goeie woordgrap zijn ze bij Manic Organic niet vies en laten wij daar nou net van houden! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor "Verduri wat lekkah" (verdure is Italiaans voor groente), een pittige penne arrabiata of een heerlijke Indiaanse Dahl, de "My Dahling". De kaart bevat verschillende soorten gerechten zoals pasta's, salade's, een veggie pokebowl, wraps, een lekker kopje soep maar ook zelfgemaakte sappen! Daarnaast hebben ze ook een selectie aan vegan wijnen! De prijs bij Manic Organic is goed te doen voor wat je krijgt. Voor een goedgevulde grote salade betaal je €9,50 en voor een sapje bijvoorbeeld €3,50. Het menu is zoals eerder al genoemd plant-focused en biedt vegetarische én veganistische opties aan.

Al met al...
We hebben gesmuld tijdens het eten van de gerechten van Manic Organic. De gerechten waren een plezier voor het oog en daarnaast ook nog eens super smaakvol. De combinatie van duurzaam, voedzaam en smakelijk is als je het ons vraagt perfect! Voor nu nog even thuis, maar straks misschien weer op de leukste festivals!

Bestel hier het eten van Soul Food!

Heb jij al iets besteld van Soul Food of ga je dat nog doen? Laat het ons dan weten in een reactie op de website of Instagram! We zijn benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.