Duurzaam genieten bij The Green House: Een smaakvolle ervaring
Karlijn Swaen

Duurzaam genieten bij The Green House: Een smaakvolle ervaring

zaterdag 20 mei 2023
In het hart van Utrecht bevindt zich een bijzonder restaurant dat niet alleen indruk maakt met zijn culinaire creaties, maar ook met zijn duurzame filosofie. The Green House is een unieke eetgelegenheid waar smaakvol dineren hand in hand gaat met het streven naar een circulaire economie. Met gerechten gemaakt van lokale, seizoensgebonden ingrediënten en een innovatief pop-up concept, is The Green House een ware hotspot voor bewuste fijnproevers.

 
Sfeer en locatie

The Green House is gevestigd op een unieke locatie in het bruisende centrum van Utrecht. Het restaurant bevindt zich in een eigentijds gebouw met een prachtige glazen façade, waardoor het interieur badend is in natuurlijk licht. Zodra je binnenstapt, word je begroet door een warme en uitnodigende sfeer, waarbij de nadruk ligt op comfort en duurzaamheid.

Het interieur van The Green House is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van verbondenheid met de natuur te creëren. Het meubilair bestaat uit gerecyclede materialen en er zijn veel groene elementen, zoals planten en verticale tuinen, die een frisse en levendige ambiance toevoegen. De ruimte straalt een rustige en ontspannen atmosfeer uit, perfect om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Bovendien heeft The Green House een prachtig terras waar gasten kunnen genieten van hun maaltijd in de buitenlucht. Het terras is omgeven door groen en biedt een oase van rust te midden van de levendige stad. Het is de ideale plek om te ontspannen, te genieten van heerlijk eten en te genieten van het uitzicht op Utrecht.


Bediening en publiek

Het personeel bij The Green House is vriendelijk, attent en goed geïnformeerd over het duurzame concept van het restaurant. Ze verwelkomen gasten met een warme glimlach en zijn altijd bereid om advies te geven over het menu of eventuele dieetwensen. Het personeel is trots op de filosofie van het restaurant en draagt bij aan de algehele ervaring door een uitstekende service te bieden. Het publiek was tijdens ons bezoek enorm divers. Je kunt dus stellen dat The Green House een geschikt restaurant is voor wie dan ook!

 
Het menuHet menu bij The Green House is gebaseerd op lokale, duurzame en seizoensgebonden ingrediënten. Tijdens ons bezoek werden we getrakteerd op een heerlijk viergangenmenu met verrassende smaken.

Het diner begon met een gerecht van roodlof met blauwekaasmousse en stoofpeertjes. Dit gerecht had een goede mix van zoet, bitter en fris. De mousse was erg zacht en de stoofpeertjes waren perfect op smaak.

Vervolgens werden er meerdere gerechten tegelijk geserveerd, waardoor het concept shared dining wordt aangehaald. De tafel stond vol met: een gerecht van aardpeer, dat heerlijk aards was en werd geserveerd met een lekkere dressing. Daarnaast stond een gerecht van biet met courgette en hummus, waarbij de lekker gekookte bieten werden gecombineerd met gegrilde courgette en naturel hummus. Als derde gerecht kregen we een salade met snijbonen, croutons en honingvinaigrette, simpel maar lekker. De croutons waren wat aan de grote kant, maar dat maakte het ook wel weer rustiek. Het laatste gerecht bestond uit venkel met een yoghurtdressing en tomatensalsa. Dit gerecht was mooi zuur, lekker en had een leuke bite.

Tot slot werd het diner afgesloten met aardbeienijs met een vegan lavacake. Een geweldige combinatie!Onze ervaring

Onze ervaring bij The Green House in Utrecht was ronduit fantastisch. Het personeel was vriendelijk, goed geïnformeerd en bood uitstekende service. De ambiance was stijlvol en eigentijds, met een combinatie van natuurlijke elementen en moderne details. Het menu, gebaseerd op lokale en duurzame ingrediënten, verraste ons met heerlijke gerechten. The Green House bood niet alleen een culinaire ervaring van hoog niveau, maar ook een duurzame en gastvrije omgeving waarin we volop konden genieten.

The Green House – Croeselaan 16, 3521 CA Utrecht

Heb jij al eens gegeten bij The Green House in Utrecht? Deel jouw ervaring met ons in een reactie, op Facebook of op Instagram. Wij zijn benieuwd!

 0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.