Print Friendly, PDF & Email

Tijdens de Vegetarische Restaurantweek heeft de fast-service keten Eazie de titel ‘Populairste vegetarische gerecht’ weten te bemachtigen! De ster van deze week? De Tikka Massala met vegetarische kip. Wij waren natuurlijk ontzettend benieuwd en daarom was het de hoogste tijd voor een bezoek aan een van de 25 vestigingen! We namen een kijkje bij de vestiging aan de Leyweg in Den Haag.

Eazie
Vegan, glutenvrij, halal, eiwitrijk of caloriearm; bij Eazie kan het allemaal! Eazie staat voor gezond en lekker eten waar je blij van wordt. Eten is namelijk niet alleen belangrijk voor je lichaam, maar ook voor je zielMakkelijk en gezond eten in ons vaak drukke leven is niet altijd gesneden koek. Eazie biedt daarom de uitkomst met hun bezorg, afhaal of sit down service! Er is voor ieder wat wils. Je kunt kiezen voor een bestaand gerecht of je kunt je eigen maaltijd samenstellen. Het menu, waar vooral noodles en wokgerechten op staan, maar ook pokébowls, wraps en salades, laat duidelijk de Aziatische roots van het bedrijf zien. Gezonde voeding is een belangrijke waarde van het bedrijf. Een deel van de gerechten zijn opgesteld in samenwerking met sportdiëtiste Naomi Brinkmans. Je kunt zelfs per gerecht een zogenaamde “Nutri Check” doen. Zo weet je precies wat jouw maaltijd bevat, hartstikke handig!

Het interieur
Eazie is flink aan de slag om hun restaurants een nieuwe look & feel te geven. Een deel van de vestigingen is al voorzien van een nieuw interieur dat uitnodigt om jouw bestelling ter plekke op te eten. De nieuwe stijl is hip, origineel en overzichtelijk! Daarnaast oogt het tegelijkertijd strak als gezellig; de ideale combinatie. Wat meteen opvalt zijn de prachtige muurschilderingen, die per vestiging verschillen. Het geheel geeft de nieuwe Eazie karakter en sfeer.  Kortom, het interieur is uitnodigend om gezellig te blijven zitten en rustig te genieten van jouw snelle maaltijd.

De bediening en gasten
We werden heel hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel. Super handig en heel flexibel; je kunt bij Eazie bestellen aan de balie of via jouw telefoon. Niet lang daarna wordt het heerlijke eten met een glimlach naar jouw tafel gebracht. Het viel mij op dat het personeel heel kundig is en erg goed op de hoogte is van de ingrediënten en het verhaal achter de gerechten. Onze dank gaat dan ook uit naar de ontzettend lieve dame achter de balie die ons goed heeft geholpen met het maken van de juiste keuzes! Het publiek van Eazie is heel divers; van zakenmensen die even snel wat komen eten tijdens hun pauze tot jonge mensen op een gezellige lange lunchafspraak met vrienden.

Vegetarisch genieten
Het winnende gerecht, de Tikka Massala met vegetarische kip, moesten we natuurlijk proberen! De vegetarische variant was helaas een seizoensgerecht. Maar gelukkig maakt dat bij Eazie niks uit! Je kunt namelijk altijd iets naar wens toevoegen en natuurlijk ook van begin tot eind jouw eigen gerecht samenstellen. We konden de kip vervangen en zo alsnog deze publieksfavoriet proeven! Daarnaast kozen we ook voor een gerecht uit de Healthy reeks, genaamd: ‘Long lasting energy’. Een sweet & sour wok met onder andere noodles, ananas, omelet, bamboe en paksoi! Klinkt goed toch? Beide gerechten waren erg smaakvol. De ‘kip’ in de Tikka Massala was niet van echt te onderscheiden en goed op smaak. Het werd voor ons dan ook meteen duidelijk waarom dit gerecht zo populair is bij Eazie! Rijke smaken, knapperige groentes en vegetarische kip; een ideale maaltijd. Het andere gerecht met ananas vonden we stiekem een beetje spannend, maar ook dit gerecht heeft ons positief verrast! Het was een heerlijke combinatie van hartig en zoet. Naast onze maaltijden hadden we twee sapjes. We kozen, op aanraden van de vriendelijke dame aan de balie, voor de pink lady en de veggie boost. Beide sapjes waren heerlijk fris en vielen bij ons in de smaak!

Al met al…
We zijn bij Eazie super vriendelijk ontvangen en we hebben heerlijk gegeten! We snappen helemaal dat de vegetarische Tikka Massala verkozen is tot ‘Populairste vegetarische gerecht’. Wij komen er zeker nog eens voor terug! Samen met mijn tafelgenoot ben ik in opleiding
tot diëtist en we vonden de healthy reeks heel erg leuk en origineel! Het laat zien dat je ook buiten de deur voedzaam en goed geprijsd kan eten. Kortom; ga zeker eens een kijkje nemen!

Benieuwd of er een Eazie bij jou in de buurt zit en wat er op het menu staat? Klik dan hier! 

Ben jij wel eens bij Eazie geweest? Wat zou jij kiezen? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram! We zijn benieuwd!

 

Summary
Eazie: het populairste vegetarische gerecht!
Article Name
Eazie: het populairste vegetarische gerecht!
Description
Bij Eazie kun je gezond, snel en verrassend Aziatisch eten. Wij gingen langs bij dit leuke restaurant. Lees hier wat wij van ons bezoek vonden!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!