...

Een regenboog op je bord bij Flower Burger

door | 8 jul 2022 | Amsterdam, De Hippe Vegetariër, Diner, Hotspots, Lunch

Print Friendly, PDF & Email

Ben je door het centrum van Amsterdam aan het struinen en heb je trek in een burger? Hop dan even naar binnen bij Flower Burger! Dit restaurant is gelegen op de Hartenstraat, midden in de bruisende 9 Straatjes van Amsterdam. Neem plaats in het kleurrijke restaurant en bestel een net zo kleurrijke burger.  

Het interieur
Misschien kom je weleens in De 9 Straatjes. In deze buurt vind je ontzettend veel leuke winkels en eettentjes. En dus ook Flower Burger! De buitenkant van het restaurant ziet er erg uitnodigend uit. Buiten staan een paar tafeltjes waaraan je gezellig op de stoep kunt eten, om optimaal te genieten van de gezelligheid van de Hartenstraat! Binnen is de sfeer net zo fijn en bruisend als de voorgevel doet vermoeden. Bij binnenkomst worden we overdonderd met felle kleuren en mooie plaatjes, zelfs op het plafond! We krijgen echt een flower power gevoel, superleuk! De gekleurde stoelen, de tafels met gekke printjes en het vele licht zorgen voor een heel gezellig interieur. Dit doet de naam Flower Burger eer aan. Als je van een druk, fel en vrolijk interieur houdt, ga jij heel blij worden bij Flower Burger. Zelfs de burgers zelf passen met hun felle kleuren bij het interieur!  

Bediening en publiek
Bij Flower Burger bestel je zelf aan de bar. Hier is de Engelse bediening ontzettend lief en behulpzaam. Zij vertelden ons hun favoriete drankjes en namen rustig de tijd om alle opties van het menu met ons door te nemen. Toen wij het restaurant eens goed rondkeken zagen we mensen met allemaal verschillende achtergronden. Het publiek bij Flower Burger is grotendeels toeristisch, wat niet gek is omdat De 9 Straatjes nu eenmaal een toeristische buurt is. Door al deze talen door elkaar wordt de sfeer in het restaurant nog gezelliger, vinden wij. De vibe is ontzettend relaxed en vrolijk. Precies wat je wilt bij het eten van een heerlijke burger!

Menu
Flower Burger heeft een klein menu. Iets dat voor de moeilijke kiezer ontzettend fijn kan zijn! Op het menu staan appetizers, burgers, sides, sweets en heerlijke drankjes. Wij kozen voor een truffle beach burger met potato wedges en een spicy chickpea burger met edamame boontjes. De burgers waren precies wat we verwachtte. In de truffle burger kwam de truffelsmaak goed naar voren en de chickpea burger was heerlijk spicy. Hiernaast dronken wij een grapefruit drankje en een groen mandarijn drankje, deze vonden wij echt mega lekker!  

Het menu bij Flower Burger is volledig veganistisch. En de knalkleuren van de burgers? Daar hoef je je geen zorgen over te maken. De kleurstoffen zijn natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan kurkuma of bietenextract.  

Onze ervaring
Wij hebben het heel gezellig gehad bij Flower Burger in Amsterdam! De fijne sfeer en het lekkere eten vinden wij zeker voor herhaling vatbaar. Wanneer wij weer eens gaan winkelen in de 9 straatjes strijken wij graag even neer voor een regenboog burger.  

Flower Burger – Hartenstraat 29H 1016CA Amsterdam – www.flowerburger.nl  

Ben jij wel eens bij Flower Burger geweest? Hoe heb jij dit bezoek ervaren? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd! 

 

Summary
Een regenboog op je bord bij Flower Burger
Article Name
Een regenboog op je bord bij Flower Burger
Description
Ben je in Amsterdam en heb je trek in een burger? Hop dan even naar binnen bij het kleurrijke Flower Burger.
Author
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Jitske IJlstra

Creatieve foodie at De Hippe Vegetariër
Jitske is een echte creatieveling, onder andere met koken. Ze is vaak in de keuken te vinden om nieuwe (duurzame) recepten te testen. Waar ze die inspiratie opdoet? Op reis! Wanneer het kan is Jitske graag in het buitenland om nieuwe (eet)culturen te ontdekken. Ze hopt dan van terrasje naar terrasje. Op dat terrasje zal je Jitske nooit alleen aantreffen, haar energie haalt ze namelijk uit gezelligheid.
Jitske IJlstra
Volg Jitske

Latest posts by Jitske IJlstra (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt