Foodhallen tip: Maza & Gin Tonics
Rosa Kuijpers

Foodhallen tip: Maza & Gin Tonics

vrijdag 20 april 2018
Binnenkort een etentje op de planning? Maza in De Foodhallen van Amsterdam biedt de ideale gelegenheid om met z’n tweeën of met een groep te dineren. Lekker smeren en dippen met de mediterrane hoemoesvarianten is een feestje!

Mezze om samen te delen
Mezze zijn kleine gerechtjes die zowel als voorgerecht, borrelhap óf als hoofdgerecht kunnen worden gegeten. Je hebt bij mezze uiteindelijk een heerlijke tafel vol kleine, heerlijke hapjes om gezellig te delen met je vrienden of familie. De verschillende smaken hoemoes van Maza worden geserveerd op een groot bord met Libanees platbrood en knapperige falafelballetjes. De combinatie van de gele hoemoes met pompoen, hoemoes met biet en de diep rode variant met granaatappelpitjes zorgen voor een prachtig kleurenpalet. Heerlijk om van te snoepen en gezellig om te zien!

Lekker drankje erbij en je avond is compleet!
De Maza hapjes passen perfect on-the-side bij een goed glas wijn of Gin Tonic. En laat De Foodhallen nou ook de ultieme plek zijn voor liefhebbers van een goed drankje. Je hebt een speciaalbierbar, een wijnbar met heerlijke wijnen per glas zodat je verschillende wijnen kunt proeven en een top GT plek met de meest creatieve combinaties met véél fijne toppings.


Ben jij bij Maza in De Foodhallen geweest? Of heb je er een drankje gedaan? Laat ons weten wat je er van vond in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.