Print Friendly, PDF & Email

De Spuistraat en Nieuwezijds Voorburgwal zijn verrijkt met een geweldige nieuwe koffiecorner omringd door kleurrijk Deens interieurdesign. Absolute hotspot voor designliefhebbers en een hele fijne plek om een regenachtige middag door te brengen met je laptop voor rust en inspiratie.

Fris en kleurrijk interieurdesign
HAY is een label dat in 2002 gestart is door Rolf Hay. Hij wilde het Deense design uit de jaren vijftig, zestig en zeventig weer nieuw leven inblazen en met succes want tegenwoordig zijn er flagshipstores in Kopenhangen, Oslo, Berlijn, München en sinds drie weken ook in Amsterdam! De ontwerpen zijn kleurrijk en fris en voor de liefhebbers zijn er geweldige woonaccessoires: textiel, servies, bureauartikelen en vloerkleden. Een geweldige winkel om wooninspiratie op te doen.

De koffiesalon
De Spuistraat-zijde van HAY wordt gesierd door ‘De Koffiesalon’. Een fijne koffiecorner met een reusachtige leestafel vol tijdschriften, een handvol tafeltjes, een bar aan het raam en een loungebank. Hier kan je goede koffie en thee krijgen, limonade, croissants en gebakjes, kleine sandwiches, granola met yoghurt en een knapperige honingwafel. Een fijne plek om te werken, te lezen of weg te dromen.

Kortom een aanwinst voor de Amsterdamse interieurcollectie en een plek waar mijn laptop en ik zeker nog regelmatig te vinden zullen zijn deze winter. Niets zo lekker als in een mooie, lichte zaak tussen het geroezemoes mijn verhalen te schrijven.

HAY, Spuistraat 281abc – Nieuwezijds Voorburgwal 326, www.hay-amsterdam.com

IMG_6718      IMG_6723

IMG_6733      IMG_6730

IMG_6735      IMG_6738

Summary
HAY: koffie & design
Article Name
HAY: koffie & design