Print Friendly, PDF & Email

Begonnen als Rock ‘n Roll toursupport-bedrijf ontdekte Just Like Your Mom dat het eten backstage op festivals behoorlijk te wensen over liet. Zat van al het ongezonde fastfood begonnen ze hun eigen backstage-catering en ontwikkelden zich tot een geliefde, gezonde, vegetarische festivalcateraar. Sinds deze maand hebben ze zelfs hun ‘signature’ burger: Just Like Your Mom Chili Burger!

Just Like Your MomJust Like Your Mom - Catering with URL RGB
Just Like Your Mom is een cateraar die gezond, 100% plantaardig voedsel voorschotelt dat beter is voor mens en vooral voor het dier. Het bedrijf heeft een  sterke affiniteit met de muziek-, kunst- en cultuursector en begeeft zich al jaren op de festivalmarkt. Just Like Your Mom wordt jaarlijks uitgenodigd door festivals en dance events als Amsterdam Open Air, Solar Weekend, Pinkpop, IDFA Groezrock, Best Kept Secret, Eurosonic, Gentse feesten, Extrema Outdoor en Lentekabinet.

Mom’s (vegan) Chili Burger
Op zoek naar nieuwe uitdagende smaken en door een explosief groeiende vraag  naar gezond voedsel, besloot Just Like Your Mom om het heft in eigen hand te nemen en een burger te ontwikkelen die gezond is voor mens, dier en het milieu. Dit is  waarom we met Mom überhaupt
catering zijn gaan doen. Je kunt aan de zijlijn gaan staan mokken, maar je kunt er ook voor kiezen om daadwerkelijk iets te veranderen en het zelf te gaan doen.” Aldus Etjen van der Vliet van Just Like Your Mom. Het idee voor de Mom’s Chili Burger kwam naar aanleiding van een prijswinnende
chilisaus die Just Like Your Mom in 2012 op het Dutch Chili Fest maakte. Na maanden van testproevingen en het bijschaven van het recept is het resultaat een ambachtelijke ‘bean burger’ met maar liefst 26 natuurlijke en biologische ingrediënten en een geweldige smaak met pit!

Proeven?
Wil jij Mom’s Chili Burger proeven? Dat kan natuurlijk deze zomer op een scala aan festivals en evenementen! Dus wees erbij en dans, feest en proef!

Just Like Your Mom, www.justlikeyourmom.com

IMG_1554      IMG_1570

IMG_1556      IMG_1560

IMG_1568      IMG_1571

 

Summary
Just Like Your Mom: catering & chili burgers
Article Name
Just Like Your Mom: catering & chili burgers