De Vega Pop-Up is terug en organiseert een vegan- en glutenvrij kerstdiner! Op 23 en 24 december in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zal het avondvullende 6-gangen vegan diner. Hier gaat chef-kok Friedjof Kempenaar je laten proeven dat een vegan & glutenvrij kerstdiner alles behalve saai hoeft te zijn. Een echte kerst to do! Reserveer nu je tafeltje, want vol = vol!
6-gangen vegan kerstdiner
Na de succesvolle edities van zijn Pop-up concept in onder andere Utrecht, Den Haag en Amsterdam trekt vegan Chef Friedjof met zijn reizend circus wederom naar zijn thuishaven Rotterdam. Het 6-gangen kerstdiner zal in een fris en modern jasje worden gestoken, uitsluitend bereid met groenten en fruit. Enkele gerechten die de revue passeerden tijdens de voorgaande edities waren “Curry and Cocos” een fris, pittig gerecht met Granny Smith appel, kokosgel en een crunch van wasabi en “The Edible Garden” en overheerlijk dessert van vegan chocolademousse, perencompote en eetbare bloemen, geserveerd in een bloempot gepresenteerd als eetbaar tuintje!
Food Experience zonder concessies
Chef Friedjof heeft meer dan twee decennia culinaire ervaring. Hij deed onder meer ervaring op in restaurants van Herman Den Blijker. Ook was hij te vinden op de set van de Nederlandse speelfilm Soof 2 waar hij achter de schermen alle vegetarische gerechten creëerde die acteur Achmed Akkabi kookte in zijn rol als Bauke, een gepassioneerde en enthousiaste vegetarische chef. Friedjof breidde zijn kennis over dieetbeperkingen en allergieën de laatste jaren uit. Hij is ervan overtuigd dat eten een ervaring moet zijn die heerlijk is, ongeacht welke beperking dan ook. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens!
Vegan, gluten- en lactosevrije gerechten
Alle gerechten die tijdens de events geserveerd worden zijn volledig veganistisch, gluten-en lactosevrij en zoveel mogelijk vrij van geraffineerde suikers. Het aankomend Pop-up event zal de twee dagen voor kerst plaatsvinden in de tabaksfabriek van Nelle in Rotterdam en het thema “kerst” zal als een rode draad door alle gerechten verweven worden. Wij zijn erbij en kunnen niet wachten!
Klinkt dit als muziek in de oren?
Meld je dan nú aan voor dit heerlijke vegan 6-gangen kerstdiner!
Datum: zaterdag 23 en zondag 24 december
Tijd: 19:00 – 23:00 (ontvangst vanaf 18:00)
Kosten menu: € 69,50 (6 gangen)
Kosten all-in: € 99,50 (6 gangen + bubbels, wijnarrangement, water en koffie of thee met lekkers)
Kids menu: hebben ze ook!
Reserveren: vegapopup.com
Meer informatie: info@vegapop.com
LET OP! De reserveringen gaan snel, dus reserveer nu 🙂 Wij zijn er ook!
Kan jij niet wachten om te gaan? Ga jij een tafeltje reserveren? Deel dan je ervaring met ons! We worden heel blij van een berichtje onder dit artikel of via Facebook, Instagram of Twitter. Zien we je daar?!
0 reacties