Print Friendly, PDF & Email

Begin deze week geopend aan het einde van de rozengracht: Hutspot. In deze drie verdiepingen tellende designwinkel vind je alles van meubilair en woonaccessoires, tot kleding, boeken, bureauartikelen en zelfs een ouderwetse motor. Oja en Gumbo, de hond. Die hangt graag rond in het vintage ogende café waar het de hele dag door heerlijk toeven is.

Een platform voor jong talent
Alles wat te koop is in Hutspot (en dat is alles, behalve de hond) is met zorg ontworpen en geproduceerd door kleine, opkomende, jonge ontwerpers en kunstenaars. Hutspot geeft hen een kans en een unieke showroom waar ze alles wat mooi, goed, bijzonder en anders is bij elkaar brengen. Dit levert een plek op om te snuffelen, inspiratie op te doen en verrast te worden.

Hutspot café
Achterin de winkel op de begane grond vind je een sfeervol huiskamercafé waar diverse studenten en freelancers druk aan het typen zijn op hun Macjes. Er wordt gewerkt, gestudeerd, geschreven, de krant gelezen, gehangen, rondgekeken en ontspannen. Dankzij de prominente plek in de winkel is het een inspirerende plek om te zitten. De grote leestafels nodigen uit voor zowel ontbijt als lunch of lekkers. Hutspot heeft het namelijk allemaal: pannenkoekjes, granola met yoghurt en fruit of roerei voor ontbijt; broodjes, soep, salade of spagetti voor lunch en natuurlijk diverse lekkernijen met een goede kop koffie of thee.

Voor mij als blogger is Hutspot een nieuwe Amsterdamse favoriet want ik werk nu eenmaal graag in het stadse gedruis. Voor ieder ander die ook van mooie, unieke producten, bijzondere plekjes of nieuwe hotspots houdt een absolute aanrader!

Hutspot, Rozengracht 204 Amsterdam, 020 370 6395, www.hutspotamsterdam.com.

TIP! Dit filiaal is de tweede Hutspot in Amsterdam! Je vindt er ook een in de Pijp. Dubbel genieten dus. Van Woustraat 4, 020 223 1331.

IMG_7497      IMG_7472

IMG_7529      IMG_7498 

IMG_7473      IMG_7478

IMG_7483      IMG_7480 

IMG_7492      IMG_7491

Summary
NEW: Hutspot
Article Name
NEW: Hutspot