NEW: SLA op de Westerstraat
Isabel Boerdam

NEW: SLA op de Westerstraat

zaterdag 25 januari 2014
Wie nog nooit van SLA heeft gehoord heeft iets gemist, want deze hippe saladebar is al sinds de zomer Amsterdam aan het veroveren. En dat gaat hard want begin deze maand is het tweede filiaal geopend: op de Westerstraat. Daar worden wij hippe vegetariërs blij van, want van een goede salade krijg je nooit genoeg!

Sla eten is hip
Bij SLA is sla eten hip. Het interieur is strak en clean met veel wit en natuurlijke accenten: de muur hangt vol met vrolijke plantjes en de tafeltjes zijn van robuust hout. De eye-catcher in het zaakje is natuurlijk de saladebar waar de ontelbare ingrediënten heerlijk vers liggen uitgestald. Tegenover de bar aan de muur bevindt zich de Tea Bar waar je kan kiezen uit mooie biologische theeën. Zo zorgt SLA goed voor zowel de inwendige als de uitwendige mens!

Super(food) salades
De salades bij SLA zijn fantastisch. Een scala aan mooie, verse, seizoensgebonden producten en groenten die je normaal zelf niet snel zal eten. Zo had ik de salade met geroosterde najaarsgroenten waaronder zoete aardappel, knolselderij, pastinaak en spruiten. Heerlijk in combinatie met de linzen, de nootjes en de truffeldressing. Een andere verleidelijke optie was de Japanse stijlsalade met paksoi, azukbonen, oesterzwam, radijs, broccoli en sesamzaadjes. Hoeveel deze laatste officieel met biefstuk wordt geserveerd is er natuurlijk ook een vegetarische variant mogelijk. Naast de favoriete seizoenssalades van SLA kan je natuurlijk ook je eigen salade samenstellen. Ga los en kies een blad, een dressing, een graan/zaad/peul, drie soorten groenten en maak hem af met een topping!

Meer dan sla alleen
Wie denkt dat je bij SLA alleen maar sla kan eten heeft het mis. Zo heeft SLA ook twee super lekkere seizoenssoepen (pompoen of knolselderij), speltbrood met een hummus van gepofte biet of een hummus van pompoen en tot slot de rauwe cheesecake met bramen en rauwe chocolade met chiazaden en kokos. Daarnaast heeft SLA geweldige sappen in de categorie rood, groen of geel, een echte boerenkool-superfoodshot, warme chocolade van rauwe cacoa en niet te vergeten biologische prosecco. Kortom, het is jouw feestje bij SLA! Je bent kan het zo gezond en zo gek maken als je zelf. Doen dus!

SLA, Westerstraat 34 en Ceintuurbaan 149 Amsterdam, www.ilovesla.com

     


     


     


      

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.