...

Sowieso Koffie: in de kleine stadstuin van Breda

door | 26 okt 2018 | Gewoon genieten, Hotspots, Koffie, Lunch, Ontbijt, Take-away, Voor elke dag

Print Friendly, PDF & Email

De hotspot Sowieso Koffie in Breda is een bezoekje zeker waard! Het is een hele fijne, prachtig ingerichte koffietent waar je onder andere los kunt gaan op de suikervrije zoetigheden. Reggy en Marisse van Stadsblogger delen met ons hun ervaring.

Details
Het enthousiasme van de eigenaar maakt Sowieso Koffie een bijzondere plek. Naast de heerlijk vers gebrande koffiebonen, is er namelijk veel aandacht besteed aan de inrichting. Er wordt aan elk detail gedacht, zo ook aan de customized kartonnen bekertjes voor de coffees to-go.

Zoet zonder suiker
De koffie is er verser dan vers, want de bonen worden ter plekke gebrand. Reggy & Marisse komen vaak terug voor onder andere het bananenbrood, de overheerlijke carrot cake, brownies en de chocolade-kokos-balletjes. Het fijne aan deze zoete lekkernijen is dat ze gemaakt zijn zonder geraffineerde suikers of andere toegevoegde rotzooi. Yummie!

Stadstuin
Dankzij de grote tafels en de vele hoekjes is Sowieso Koffie een prima werkplek. Daarnaast kun je er in het weekend heerlijk van het zonnetje genieten in de kleine stadstuin.

Foto’s zien van Sowieso Koffie? Kijk dan op: www.stadsblogger.nl

Sowieso Koffie, Nieuwstraat 46 Breda, 06-45026040

Ga jij deze hotspot binnenkort ook bezoeken of ben je er al geweest? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat ons weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter, Instagram of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die horen we graag!

 

Summary
Sowieso Koffie: in de kleine stadstuin van Breda
Article Name
Sowieso Koffie: in de kleine stadstuin van Breda
Description
De hotspot Sowieso Koffie in Breda is een bezoekje zeker waard! Het is een hele fijne, prachtig ingerichte koffietent met suikervrije zoetigheden.
Author
Rosa Kuijpers
Volg Rosa

Rosa Kuijpers

Redacteur en social media expert at De Hippe Vegetariër
Rosa is een echte foodie en is sinds november 2017 van start gegaan bij de Hippe Vegetariër. Naast haar studie Communicatiewetenschap heeft ze veel affiniteit met gezonde voeding en sport, en schrijft hier maar al te graag over. Daarnaast redigeert en corrigeert ze verslagen en scripties van studenten. Ze hoopt de bezoekers van de Hippe Vegetariër vooral te inspireren en te boeien met haar artikelen.
Rosa Kuijpers
Volg Rosa

Latest posts by Rosa Kuijpers (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt