Scala: Foodbar & theater belevenis
Daniëlle van Kampen

Scala: Foodbar & theater belevenis

woensdag 29 september 2021
Een avondvullend programma met smaakvolle hapjes en vermakelijke voorstellingen! Dat klinkt niet verkeerd, toch? Deze twee ingrediënten worden samengebracht bij Scala en geven je een avond vol entertainment. Een uniek concept waarbij je jouw avond volledig zelf in de hand hebt, je kan namelijk zelf aangeven hoeveel voorstellingen je wilt zien. Of het nu 2, 3 of 4 professionele voorstellingen zijn, je bent vrij om hier zelf in te kiezen. Ieder stuk duurt 20 minuten dus dat maakt de avond lekker flexibel!

 

Wat valt er te zien?


Scala biedt verschillende genres aan, waaronder cabaret, muziek, toneel en musical. Zij bieden een podium voor artiesten die hun talenten laten zien, maar geen betaalbare locatie kunnen vinden. Het feit dat de ruimtes klein zijn en je hier maar met een paar mensen in mag zitten, maakt de voorstelling heel intiem en bijzonder. Het voelt alsof je zelf deel bent van het theaterstuk. Ons programma bestond uit twee voorstellingen: van Djoni ‘Geen tijd om te douchen’ en Iris ‘Een vrouw alleen’. Allebei zeker een kijkje waard!  Als de 20 minuten om zijn, kan je weer naar je tafel lopen en verder genieten van de lekkere gerechtjes uit de trekautomaat. Je mag dus zelf beslissen wanneer je eet: tijdens de voorstelling(en), liever ertussendoor of erna, daar ben je helemaal vrij in.

 

Geheime theaterzaaltjes


Een klein maar fijne foodbar met een smaakvol interieur! Onder alle tafels en stoelen waren nog een paar kamers verstopt: met de trap omlaag konden we namelijk de theaterzaaltjes vinden. Dat was natuurlijk een leuke verrassing! Maar dat was niet de enige verrassing die de avond in petto had. De gerechtjes waar wij gedurende de avond van konden genieten zaten in een trekautomaat. Een héérlijk oldschool systeem wat de belevenis bij Scala nog leuker maakte.


Trekautomaat


Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens-)aanbod én de keuken houdt rekening met verschillende allergenen (ook vegan opties). Keuze genoeg, dus wij wilden ze graag allemaal proeven want het zag er té lekker uit!

 

Wat hebben we gegeten?


– Mediterraanse geitenkaas quiche (Vega)
– Lasgane caprese (Vega)
– Mezze (Vega)
– Flammkuchen tartufo (Vegan)

Nátuurlijk moesten wij de avond afsluiten met iets zoets, een mini passievrucht meringue taartje en een Framboos amandel van Petit gâteau, en lekker dat het was!

 

Al met al…


Theater en goed eten op één avond, het was er top! Ben je een theater liefhebber? Dan is dit een plek om naartoe te gaan, zeker met de aanvullende hapjes die voor iedere eter geschikt zijn!

Scala | Foodbar & Theater - Van Hallstraat 286, 1051 HM, Amsterdam | www.scala-amsterdam.nl

Ben jij ook bij Scala geweest? Wat was jouw ervaring? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

0 Reacties

Een reactie geven

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.