Print Friendly, PDF & Email
4.7/5 - (3 stemmen)

The Happiness Café is een van de favoriete restaurants van onze medeblogster Andrea, eigenaresse van Vegan Bliss Love. Zij deelt met ons haar beleving van deze hotspot in Eindhoven!

Andrea: “Voor de verjaardag van mijn vriend begin april zouden we samen lekker gaan lunchen. Omdat ik toch nog in Eindhoven moest zijn, besloten we een kijkje te nemen bij The Happiness Café. Dit leuke tentje is nu al enige tijd geopend en voor zover we konden zien, was het enorm in trek. Het was een warme lentedag en het terras zat vol met lachende mensen. Gelukkig waren er binnen nog aardig wat tafeltjes vrij. Het eerste wat me op viel waren de leuke knusse hoekjes met hangplanten en kussentjes, die meteen voor een zeer aangename sfeer zorgde. Wij zaten aan een klein tafeltje en konden zo mooi de hele ruimte overzien. Na een rondje te hebben gedaan om foto’s te maken, knoopte ik een praatje aan met de meiden achter de toonbank. Ze vertelden mij precies wat wel en niet vegan en glutenvrij was.”

“Zo bestelde ik voor de lunch de plantbased salad met verrassend lekkere gemarineerde tempeh. Yum, dit was zo goed! Nou kan ik je vertellen dat ze bij The Happiness Café precies weten hoe ze mij in ieder geval happy kunnen maken: namelijk met heerlijke vegan en glutenvrije opties die je, als je dat zou willen, ook nog eens mee kunt nemen.”

Happiness from the inside
“The Happiness concept is echt onwijs leuk, want in The Happiness café kun je heerlijk en gezond ontbijten, lunchen of dineren met veel keuze uit smoothie bowls, verschillende speciale broodjes en overheerlijke salades. Ook kun je er natuurlijk gewoon koffie, thee of sapjes komen drinken met iets lekkers, zoals bijv de vegan oatmeal cookies, choco peanut butter balls of een plak sea salted caramel brownie. Niet alles is vegan, gluten- en suikervrij, maar voor ieder is er wel wat wils! Dit lekkers wordt dan ook allemaal zelf gemaakt in The Happiness Bakery, waar zorgvuldig te werk wordt gegaan en ze jou daarom precies kunnen vertellen welke ingrediënten er gebruikt zijn. Super fijn!”

“Wat tegenwoordig echt helemaal hip is dat je naast het horeca gedeelte ook een stukje detailhandel toevoegt wordt. Dat hebben ze echt onwijs leuk gedaan, vind ik persoonlijk. In een grote kast worden de leukste mokken, schaaltjes, lepeltjes en allerlei keuken-hebbedingetjes gepresenteerd voor verkoop. Ook kun je hier de heerlijke theetjes van Yogitea kopen, pindakaas van de Pindakaaswinkel, popcorn van Propercorn, chocolade natuurlijk niet te vergeten en nog veel meer. Een echte foodie zou hier helemaal happy van worden!”

The Happiness Kitchen/Bakery
Dan zit er een paar straten verderop The Happiness Kitchen waar je ook heerlijk kunt koffie drinken, lunchen of dineren, maar ook The Happiness Bakery is hier gevestigd: dus genoeg lekkers te vinden. Bij The Happiness Kitchen houden ze graag rekening met jouw eetwensen dus heb je een allergie, intolerantie of eet je plantaardig of juist suikervrij, dan is dit voor de chefkoks geen probleem. Erg fijn als je het mij vraagt! Mocht je geen tijd hebben om uitgebreid te tafelen of gewoon geen zin hebben om thuis zelf nog te koken, dan kun je hier een maaltijd samenstellen en meenemen! Dit take-away concept geldt ook voor sappen en voor samengestelde detox programma’s van 1, 3 of 5 dagen. Op deze manier kan je gemakkelijk aan je gezondheid werken en/of ontgiften, zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen. Daarnaast bieden ze je ook begeleiding aan, zodat je er tijdens je detox niet alleen voor staat! Helaas ben ik zelf nog niet bij The Happiness Kitchen geweest, omdat ik er later pas achter kwam dat dit concept uit meerdere vestigingen bestaat. Maar daar gaat zeker nog verandering in komen!

The Happiness Café (040-8437134) The Hapiness Kitchen (040-8445123), Nieuwstraat 25 Eindhoven, +31641682457, http://thehappinesskitchen.nl/

 

Ga jij deze hotspot binnenkort ook bezoeken of ben je er al geweest? Wij zijn altijd benieuwd naar jouw verhaal! Laat ons weten wat je het lekkerste of het leukste vond in een berichtje via Facebook, Twitter, Instagram of in een reactie. En heb jij andere aanraders? Ook die horen we graag!

Summary
The Happiness Café: gezond genieten in Eindhoven
Article Name
The Happiness Café: gezond genieten in Eindhoven
Description
Bij The Happiness Café weten ze iedereen happy te maken met heerlijke vegan en glutenvrije opties gerechten, die je ook nog eens mee kunt nemen.
Author