Print Friendly, PDF & Email

Wij konden ons geluk niet op toen wij een blik wierpen op de menukaart van Madam Pancake. All day kan je terecht voor zoete en hartige American pancakes met verrassende toppings, bowls, koffie & cocktails! En dit allemaal in het centrum van Amsterdam in het red light district, snap je, Madam Pancake ;-).

Het interieur
Madam Pancake ziet er prachtig uit van binnen, heel licht met een hoog plafond en muren gevuld met historische pannenkoekenkunst. De vele groene planten en kleurrijke bloemen geven het interieur een frisse uitstraling waar wij graag een kopje koffie drinken (én een American pancake eten natuurlijk!). Bij binnenkomst passeer je direct een bar vol met lekkernijen in de vorm van brownies, donuts en verschillende taartjes, waar je maar moeilijk met je vingers vanaf kunt blijven. Tijd om een tafeltje te kiezen en de menukaart te bestuderen.

De bediening en gasten
De bediening is vrolijk en weet je op een enthousiaste manier te vertellen wat er allemaal op de menukaart staat. Ik begin de dag altijd graag met een flat white en ik ben blij om te horen dat deze ook met plantaardige melk gemaakt kan worden, want dit vind ik stiekem net iets lekkerder! De medewerker in de bediening vloog vliegensvlug richting de bar en kwam nog sneller terug met onze bestelling. Wij kregen de kaart aangereikt en bij mij volgde direct een gevoel van paniek. Positieve paniek, dat wel!

Vegetarisch smullen
De keuze is reuze als het aankomt op de verschillende toppings waarmee je de pannenkoeken kunt versieren. Ben je in de buurt rond ontbijt of brunchtijd? Met de breakfast specials kun je je geluk niet op. Eggs benedict pancakes, iemand? Dat ik hier nog niet eerder aan heb gedacht, eieren en pannenkoeken, wat een gouden combinatie. Bij Madam Pancake eet je ze scrambled, gepocheerd of sunny side up! Ben je geen ei-mens? Geen probleem. Wat dacht je van overnight oats pancakes, peanut banana of een breakfast bowl met een fruitige topping? Het beste nieuws is dat je alle pancakes & bowl kan pimpen met extra zoete- en hartige- toppings en siropen zodat je jouw ultieme combinatie kunt samenstellen. Benieuwd naar mijn ultieme combinatie? Lees snel verder.

Pancake party
Eerlijk gezegd kon ik wel wat hulp gebruiken, want zodra ik een menukaart in mijn handen krijg begint het: keuzestress. Keer op keer overvalt het me! Gelukkig hebben ze daar een oplossing voor bij Madam Pancake: how about a pancake party? Waarom niet je eigen pannenkoekjes beleggen? Ben je een zoetekauw, ga dan voor alleen zoete toppings! Ben je meer team hartig? Dan word je vast heel blij van het hartige assortiment. Uiteraard was zelf de keuze zoet vs. hartig te moeilijk voor mij en zo kwamen wij uit op een mix van zoet- en hartig, YUM! Vervolgens kregen wij een tiental mini-pancakes met avocado, ieniemienie cherrytomaatjes, walnoten, fruit, Nutella chocoladepasta, cookie crunch, granola, amandelen, dadels en honing. Als dat geen pannenkoekenfeestje is, dan weet ik het ook niet meer! Zo blij als kleine kinderen hebben wij maar mooi onze eigen pannenkoekjes versierd en vervolgens lekker opgegeten. Mijn ultieme combinatie blijft toch wel een mini pancake met dadels, fruit en ahornsiroop met cookie crunch. Wat een feest bij Madam Pancake! Wij komen snel terug om de rest van de kaart te proeven.

Madam Pancake – Lange Niezel 18 – 1012 GT Amsterdam – www.madampancake.com

Ben jij bij Madam Pancake geweest? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Ultiem pannenkoekenplezier bij Madame Pancake in Amsterdam
Article Name
Ultiem pannenkoekenplezier bij Madame Pancake in Amsterdam
Description
All day pancake party? Say no more! Wij ontdekten het bij Madam Pancake in Amsterdam. Waar je terecht kan voor al je pancake-cravings, koffie en cocktails!
Author