...

Voco Den Haag: van bankgebouw, naar luxe hotel!

door | 5 nov 2021 | Borrel, Den Haag, Diner, Gewoon genieten, Hotspots

Print Friendly, PDF & Email

Waar vroeger een karakteristiek bankgebouw zat, is sinds kort een nieuw hotel geopend: Voco Den Haag! De zandkleurige gevel huist inmiddels 204 kamers, een restaurant in een groene oase én een bar met knipoog naar Nederlandse Zeevaarders. Benieuwd naar onze staycation in de hofstad? Lees snel verder!

Voco hotel
In het centrum van Den Haag, tussen de Hofvijver en Paleis Noordeinde, vind je Voco: het nieuwste hotel in de hofstad, omringt door musea, winkels en historisch erfgoed. Ontdek het centrum te voet of ga met een Voco fiets richting het strand of naar een van de vele natuurgebieden in de buurt, om aan het einde van de dag terug te komen naar een comfortabele hotelkamer met panoramisch uitzicht op het centrum of op het Atrium. Tijd om te ontspannen op de kamer, aan te schuiven voor een diner of drankje in het hotel en de volgende ochtend te genieten van een luxe ontbijt in Botanica, Ultramarijn of in bed 😉

Botanica garden kitchen & bar
Loop richting de boom (ja echt!) in de lobby en volg de vele vlinders aan de muur, en je zult vanzelf in Botanica terechtkomen: het restaurant van Voco Den Haag. Neem plaats en omring jezelf met groen, binnen of in de buitentuin. De focus in het restaurant ligt op groente, daarom zijn de voorgerechtjes om te delen allemaal 100% vegetarisch en kies je bij je groentegerecht, vis, vlees of nog meer groente voor erbij! Net even andersom, waardoor de lokale groenten de hoofdrol spelen! Onze keuze is natuurlijk gevallen op meer groenten: de gegrilde spitskool om precies te zijn, is het geen plaatje?! Zo wordt die 250 gram groenten per dag ineens een feestje op je bord – YUM!

Ultramarijn wonderbar
Links bij de ingang vind je een gastrobar onder de naam Ultramarijn. Stap binnen voor een kopje koffie en authentiek comfort food, waaronder all day breakfast! In de avond loop je langs de trap naar beneden de kluis in, waar de meest bijzondere cocktails gemixt worden aan de bar. Hier waan je je in een compleet andere wereld dan het restaurant, in een stoere setting geïnspireerd op de Nederlandse Zeevaarders historie.

Al met al..
Is Voco een topbestemming voor een staycation in Den Haag. Hier komen de stad en de natuur samen, binnen en buiten het hotel! De kamers zijn comfortabel en heel smaakvol ingericht. Het hotel is dichtbij het station, midden in het centrum en dus op loopafstand van alles wat je maar wil zien. Daarnaast is het ook nog eens op fietsafstand van de zee. Voco is ideaal als je er even een aantal dagen wil ontspannen, maar ook leuke dingen wilt ondernemen. En dat is eigenlijk precies waar het om draait als je er tussenuit bent: fijne kamers, lekker eten en drinken én natuurlijk genoeg om te ontdekken terwijl je er bent!

Voco Den Haag – Kneuterdijk 8, 2514 EN Den Haag

Ben jij al bij Voco in Den Haag geweest? Wat vond je ervan? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

 

Summary
Voco Den Haag: van bankgebouw, naar luxe hotel in het Hofkwartier!
Article Name
Voco Den Haag: van bankgebouw, naar luxe hotel in het Hofkwartier!
Description
Voco Den Haag: een hotel met 204 luxe kamers, een restaurant in een groene oase én een bar met knipoog naar Nederlandse Zeevaarders.
Author
Lieske van der Waals
Volg Lieske

Lieske van der Waals

Hoofdredacteur at De Hippe Vegetariër
Lieske is een echte foodie, instagram-ster en hoofdredacteur van De Hippe Vegetariër. Lieske is dol op reizen, koken, eten, schrijven en genieten van het leven. Ook kan ze uren door kookboeken bladeren om nieuwe inspiratie op te doen. Op de redactie zien we haar altijd bezig met eten, horen we haar altijd praten over eten en meestal is ze in de keuken te vinden!
Lieske van der Waals
Volg Lieske

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt