...

Wadapartja: Een veelzijdige hotspot voor pure ontspanning

door | 26 jan 2018 | Borrel, Diner, Groningen, Hotspots, Lunch, Ontspanning, Vegan

Print Friendly, PDF & Email

Bij Wadapartja (Gronings voor “Wat apart ja!”) kun je op alle momenten van de dag terecht: Een drankje, een smakelijke lunch of een avondje lachen, gieren, brullen tijdens hun inmiddels befaamde comedy club! Bij Wadapartje in Groningen kun je terecht voor heerlijke vegan en vegetarische gerechten. Een plaats voor pure ontspanning!

Binnen
Wadapartja heeft een industriële look en vibe. En alles wat er in de zaak staat kun je kopen. Daarnaast is een deel van Wadapartja ingericht als winkel met bijzondere cadeau-artikelen uit de hele wereld: en groot deel is gemaakt door kunstenaars en creatievelingen.

Open
Welkom ben je zeker bij Wadapartja: de goedlachse medewerkers leggen je graag uit wat de dagspecials zijn en welke heerlijke sapjes en huisgemaakte limonades ze voor je kunnen inschenken. Ook leuk: bij Wadapartja staan ze open voor tips van klanten. Wij vertelden bijvoorbeeld dat niet alle kaas echt vegetarisch is. Nog geen week later mailde de eigenaresse dat ze andere, echt vegetarische kaas hadden ingekocht. Top!

Veggies & vegans
In oktober introduceerde Wadapartja een compleet nieuwe menukaart voor alle delen van de dag. Wij mochten op een regenachtige dag rond lunchtijd een aantal van de vega gerechten komen proeven. Wadapartja gebruikt vooral lokale en biologische producten . Daarnaast hebben ze altijd plantaardige opties op de kaart staan, kun je kiezen voor plantaardige melk in bijvoorbeeld je koffie en staan ze er voor open gerechten een beetje naar jouw wens aan te passen als je daar om vraagt. Wij proefden homemade sticks met een dip, een heerlijke vegan curry (ze maken ook zelf de currypasta), een lekkere tosti en vegan Groningse sushi (hoe leuk is dat!).

Eindoordeel
Fijn adres voor vega’s en alleseters. De combi van horeca en conceptstore spreekt ons ook aan en toch zit je niet in een winkel.

Wadapartja – Gedempte Zuiderdiep 41 – Groningen

Ben jij bij Wadapartja geweest? Laat ons weten wat je ervan vond in een reactie op de website, Facebook, Twitter of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Wadapartja: Een veelzijdige hotspot voor pure ontspanning
Article Name
Wadapartja: Een veelzijdige hotspot voor pure ontspanning
Description
Bij Wadapartja (Gronings voor “Wat apart ja!”) kun je op alle momenten van de dag terecht: Een drankje, een smakelijke lunch of een avondje lachen, gieren, brullen tijdens hun inmiddels befaamde comedy club!
Author
Anneloes & Janet
Volg ons

Anneloes & Janet

Groningse foodies at Wander Women
Janet en Anneloes zijn de duurzame foodies achter Wander Women. Hier delen ze hun liefde voor vintage, de vegetarische keuken en reizen. Hun focus ligt op duurzame, eerlijke en biologische producten voor een haalbaar budget. Beide dames zijn woonachtig in het mooie Groningen en delen daarom graag op De Hippe Vegetariër hun hotspots in het noorden van ons land.
Anneloes & Janet
Volg ons

Latest posts by Anneloes & Janet (see all)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

POPULAIR

Vind alles wat je zoekt