Print Friendly, PDF & Email

Voor ons echte ‘foodies’ het belangrijkste van alles: wat eet je nou bij welke wijn of wat drink je bij jou favoriete gerecht? Voor een blog is dat te complex maar restaurant La Vina kan jou hiermee op weg helpen! Kom eens lang dan legt Jacqueline je persoonlijk aan de hand van haar Taste Mat alles uit over wijn in combinatie met eten. Lees hier hoe je deze kan winnen voor 2 personen!

Taste Mat La Vina
Wil jij zelf ervaren wat wijn kan betekenen voor het eten en andersom? Wil je meer weten over de combinatie van wijn en spijs? Probeer de Taste Mat bij Restaurant La Vina! Dan maak je voor 15 euro p.p. op een informele manier kennis met wijn en spijs, plus een uitleg over de balans en het contrast tussen de wijn en jouw hapjes. Ook glutenvrij en vegetarisch mogelijk, en La Vina heeft hiervoor een speciale Gift Card!

Wijnproeverij La Vina
Wil je het serieuzer? Reserveer dan voor een persoonlijke wijnproeverij bij La Vina in de wijnkelder. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, familiedagen, een vriendinnenavond of bedrijfsactiviteit. Hier ervaar je alles wat ik heb geschreven over het proeven van wijn en champagne en het combineren met eten op een ontspannen manier in de praktijk.

IMG_7512  IMG_7505  IMG_7507  IMG_7504

Isabel schreef al eerder over haar wijn & spijs ervaring bij Restaurant La Vina. Lees het hier.

Door gastblogger en sommelier Jacqueline Borgers van restaurant La Vina
Volg restaurant La Vina ook op Facebook!

Heb jij meegedaan met de stoomcursus wijn? Heb je er iets van geleerd? Wat dronk jij dit jaar met Kerst en Oud & Nieuw? Verras ons met een foto of leuk berichtje via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen voor Jacqueline zijn altijd welkom. Tot bij La Vina!

Summary
Wijn & spijs proeverij bij restaurant La Vina in Amsterdam
Article Name
Wijn & spijs proeverij bij restaurant La Vina in Amsterdam

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!