Print Friendly, PDF & Email

Met het mooie weer deze zomer voelt een dagje Zandvoort als een heerlijke mini-vakantie in eigen land. En hoe fijn is het om niet alleen in het zand, maar ook in een beachclub te genieten van een lekker drankje en goede hapjes. Maar wat is nou de perfecte strandtent? Rebecca van My Travel Boektje zette voor jou op een rijtje wat fijne, hippe beachclubs zijn maar die ook weet niet té zijn, zodat je er gewoon met je zandbillen tussen durft te zitten 😉

Tent6
Tent6 is een hele chille tent met een goede strand vibe. Ook voor als je met je kinderen bent heb je hier genoeg ruimte. Buiten kan je heerlijk plaatsnemen op de banken met je voetjes in het zand en binnen zit je ook goed en gezellig. Een goede tip voor de work-a-holics onder ons, Tent6 is lid van De Zee-As. Dit is een organisatie waar je een lidmaatschap kunt nemen zodat je gebruik kunt maken van flex werkplekken aan het strand. Aan het strand ja, hoe relaxed!

Aan Zee
Aan Zee is een simpele, gezellige en ouderwetse strandtent voor jong en oud. Het is hier vrij rustig en het zit helemaal aan het begin van de boulevard. Ook hier kan je plaatsnemen wanneer je lid bent van de Zee-As. Toen wij hier waren zat er een heel advocaten kantoor te werken en in de pauze gingen alle pakken uit en werd er gezwommen. Hoe leuk!

 

 

Vooges
Vooges is een beetje the place to be voor de ‘hippe ouders uit Amsterdam’, heb ik mij laten vertellen. Voorges is mooie, gezellig en van alle gemakken voorzien. Of je nu zin hebt in een lekkere sandwich of oesters wilt eten met een goed glas bubbels. Het kan hier allemaal. Waar ik vooral zo gek op ben bij Vooges is het onwijs vriendelijke personeel. Dat is namelijk nog redelijk zeldzaam op het strand hebben we gemerkt. Bij Vooges zijn ze zo behulpzaam en zo lief voor elke klant, zeker een pluspunt. Wat ik zelf heel fijn vind is dat je heerlijk kan loungen in de zon maar er ook genoeg zitplekken zijn onder de enorme parasols.

Ubuntu
Last but not least is Ubuntu. Het interieur is exact zoals je ideale strandtent eruit moet zien. Mooi, hip, gezellig en stoer. Het echte strandtent gevoel maar net dat beetje extra. Ook op de minder zonnige dagen is het hier een feest om te lunchen of weg te kruipen bij de haard. Enige minpunt? Het personeel. Dat is helaas af en toe wat snobby. Maar wie weet hoort dat bij het plaatje, want ze werken wel bij de coolste tent van het strand.

Tijn Akersloot
Zoveel avonden en middagen heb ik hier versleten op het terras bij Tijn. Vanaf 2011 is Tijn het gehele jaar open en elke strandwandeling eindige dan ook hier met bier en hapjes bij de haard. Tijn is en blijft super fijn, voor jong en oud. Het menu is divers, het eten goed en je zit hier dus 365 dagen per jaar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat helemaal top. Ben je met de auto? Ook dan is Tijn heel fijn want achter de duinen zit op loopafstand een kleine parkeerplaats. Handig!

Wat is jouw favoriete strandtent in Zandvoort? Laat het ons weten in een reactie op Facebook, Twitter of de website. We zijn benieuwd!

Summary
Zandvoort: leukste beachclubs
Article Name
Zandvoort: leukste beachclubs
Description
Met het mooie weer deze zomer voelt een dagje Zandvoort als een heerlijke mini-vakantie in eigen land. En hoe fijn is het om niet alleen in het zand, maar ook in een beachclub te genieten van een lekker drankje en goede hapjes. Maar wat is nou de perfecte strandtent? Rebecca van My Travel Boektje zette voor jou op een rijtje wat fijne, hippe beachclubs zijn maar die ook weet niet té zijn, zodat je er gewoon met je zandbillen tussen durft te zitten ;-)
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!