Hartige ontbijt pannenkoeken met ei en tomatensalade
Beoordeel dit artikel

Deze hartige pannenkoeken zijn ideaal voor het ontbijt! Een waar feestje om de ochtend mee te beginnen als je de tijd hebt. Je kunt je eigen pannenkoekenrecept gebruiken, maar met dit recept zorg je ervoor dat het hartige versies worden. Een gebakken ei erop, wat groenten erbij, heerlijk! Allore Foodies deelde met ons het recept.

Ingrediënten
Voor 1 persoon – 2 of 3 pannenkoeken
Je favoriete pannenkoekenmix of recept, zonder zoete toevoegingen

Toevoeging pannenkoek
1 lente-ui, fijngesneden
1/4 tl knoflookpoeder
zwarte peper

Garnering
1 gebakken ei
1/2 lente-ui, fijngesneden

Tomatensalade (optioneel)
handje cherrytomaten
1 lente-ui, fijngesneden
1/4 tl zeezout en zwarte peper
1/2 el olijfolie
1/2 rode peper, fijngesneden
1/4 el maple syrup
1/2 el rode wijn azijn

Bereidingswijze
1. Maak je pannenkoeken zoals eigen recept. Voeg de knoflookpoeder en peper toe bij de droge ingrediënten voor je de natte ingrediënten toevoegt.
2. Voeg de lente-ui toe aan het beslag.
3. Verwarm de oven op 200 graden om de pannenkoeken warm te houden.
4. Bak de pannenkoeken. Houd ze warm in de oven als ze klaar zijn.
5. Bak het ei en serveer op de pannenkoeken.
6. Meng alle ingrediënten voor de tomatensalade en serveer bij de pannenkoeken.

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op de website, Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Hartige ontbijt pannenkoeken met ei en tomatensalade
Article Name
Hartige ontbijt pannenkoeken met ei en tomatensalade
Description
Deze hartige pannenkoeken zijn ideaal voor het ontbijt! Een waar feestje om de ochtend mee te beginnen als je de tijd hebt. Je kunt je eigen pannenkoekenrecept gebruiken, maar met dit recept zorg je ervoor dat het hartige versies worden. Een gebakken ei erop, wat groenten erbij, heerlijk!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!