Zelf tomatensaus maken is stiekem heel erg makkelijk. Bekijk het filmpje en je leer binnen 1 minuut hoe je perfecte tomatensaus maakt!
https://www.youtube.com/watch?v=QZl2rs_5tFU
Men neme:
- 2 blikken gepelde tomaten
- 1 gesnipperde ui
- 1 fijngeperst teentje knoflook
- 1 scheutje balsamico-azijn
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
Stappen:
- Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de ui en de knoflook toe
- Roerbak totdat de ui glazig bent te worden
- Voeg de gepelde tomaten toe
- Stamp de gepelde tomaten fijn in de pan
- Voeg een scheut balsamico-azijn toe
- Voeg de provencaalse kruiden toe
- Breng op smaak met zout, peper en chilivlokken
- Zet het vuur laag en laat de saus pruttelen
- Hoe langer hoe beter…
Proef nog even en serveer met je favoriete pasta!
https://www.youtube.com/watch?v=QZl2rs_5tFU
Men neme:
- 2 blikken gepelde tomaten
- 1 gesnipperde ui
- 1 fijngeperst teentje knoflook
- 1 scheutje balsamico-azijn
- 1 eetlepel provencaalse kruiden
Stappen:
- Verhit olijfolie in een pan op middelhoog vuur.
- Voeg de ui en de knoflook toe
- Roerbak totdat de ui glazig bent te worden
- Voeg de gepelde tomaten toe
- Stamp de gepelde tomaten fijn in de pan
- Voeg een scheut balsamico-azijn toe
- Voeg de provencaalse kruiden toe
- Breng op smaak met zout, peper en chilivlokken
- Zet het vuur laag en laat de saus pruttelen
- Hoe langer hoe beter…
Proef nog even en serveer met je favoriete pasta!
Lees ook

Recepten
- 05 September 2025
Parelcouscous bowl met gestoomde groente en crispy maïs
We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om gezond én lekker te eten, zonder dat je uren in de keuken hoeft te staan
- Karlijn Swaen

Ontspanning
- 28 August 2025
Zo haal je het meeste uit het laatste zomervakantieweekend
Het einde van de zomervakantie is in zicht
- Karlijn Swaen

Recepten
- 04 September 2025
Italiaans getoast: melanzane op zuurdesem
Heb je zin in een zonnige lunch die je direct meeneemt naar Italië
- Karlijn Swaen
0 Reacties
Een reactie geven
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met een *.