Print Friendly, PDF & Email
4.3/5 - (3 stemmen)

De lente komt eraan, dat betekent een heerlijk zonnetje, de geboorte van lammetjes en kuikentjes, de eerste narcissen en natuurlijk paaseitjes zoeken! Wij sloven ons ieder jaar weer vol enthousiasme uit om een mooie tafel vol te zetten met heerlijke brunch items. Heb jij al nagedacht wat je gaat maken? De komende weken delen wij onze paasinspiratie. Vandaag vanille chai pudding.

Wat heb je nodig?
Voor 4 personen:
50 g chia zaadjes
500 ml amandel melk
½  vanille stokje
8 frambozen

Hoe maak je deze vanille chia pudding?
Snijdt een half vanille stokje in de lenge door en schrap hier de vanille uit met een mespunt. Plaats de vanille in een kom en voeg het de chia zaadjes en amandelmelk aan toe. Roer dit snel door elkaar, het mengsel word namelijk snel stijf zodra de chia zaadjes de melk opnemen. Giet de chia pudding in verschillende glaasjes en zet in de koelkast. Na een half uur is de pudding gezet en kan je deze garneren met frambozen en direct serveren.

Ga jij dit recept maken met Pasen? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook of Instagram! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd en hoop mooie paasfoto’s te ontvangen! 

Summary
recipe image
Recipe Name
Vegan vanille chia pudding met frambozen
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)