Tomeato burger met chili sin carne
3 (60%) 2 votes

Chili sin carne is een heel gezond, smaakvol en voedzaam gerecht! Deze Mexicaanse maaltijd maak je vrij eenvoudig thuis. Extra lekker wordt het met de Tomeato burger: een nieuwe vegetarische burger gemaakt door tweesterrenchef Moshik Roth, die nu bij de Albert Heijn te krijgen is. Het recept voor de chili sin carne met Tomeato burger vind je hier!

Ingrediënten
2 &samhoud Tomeato Burgers (Albert Heijn)
1 kleine ui
2 knoflooktenen
1/2 rode peper
olie
1 rode paprika
1 gele paprika
1 tl paprika poeder mild
1 tl gedroogde basilicum
1 tl gedroogde oregano
blikje kidneybonen (160 g)
blikje zwarte bonen (200 g)
blikje mais (150 g)

Bereidingswijze
1. Snijd de ui, knoflook en rode peper fijn (als je niet van pittig houdt, kun je de zaadlijsten verwijderen of minder peper gebruiken). Bak het in olie tot de ui goudbruin van kleur is.
2. Snijd de rode en gele paprika in blokjes en bak dit even mee.
3. Bereid ondertussen de Tomeato Burgers volgens de bereidingswijze op de verpakking.
4. Voeg de paprikapoeder, basilicum en oregano toe aan het groentemengsel en meng alles goed door elkaar.
5. Voeg de uitgelekte kidneybonen, zwarte bonen, mais en saus van Chef Moshik eraan toe.
6. Serveer de Tomeato Burgers met de chili sin carne.

Eet smakelijk!

Heb jij dit recept gemaakt? Laat ons weten wat je er van vond in een reactie op de website, Facebook of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
Tomeato burger met chili sin carne
Article Name
Tomeato burger met chili sin carne
Description
Chili sin carne is een heel gezond, smaakvol en voedzaam gerecht! Deze Mexicaanse maaltijd maak je vrij eenvoudig thuis. Extra lekker wordt het met de Tomeato burger: een nieuwe vegetarische burger gemaakt door tweesterrenchef Moshik Roth! Het recept voor de chili sin carne met Tomeato burger vind je hier!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!