Print Friendly, PDF & Email

Eens in de zoveel tijd doet de gelegenheid zich voor waarbij je helemaal uit wilt pakken. Het mooiste servies wordt uit de kast gehaald, de tafel wordt gedekt en de meest bijzondere wijnen worden bij de gerechten geserveerd. Én het één na het andere mooie gerecht verschijnt op tafel. Graag serveren wij dan iets bijzonders voor onze gasten, dat er uit ziet als een kunstwerk op zich. Maar hoe maak je zo’n gerecht? Wij hebben 5 vegetarische sterrenrecepten voor je op een rijtje gezet. Dit keer ben jij de sterren-chef en wat zullen jouw gasten onder de indruk zijn!

LibrijeDe Librije: Avocado met baharat en artisjok
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘avocado met baharat en arisjok’, door kook- en wijnschool Librije’s Atelier in Zwolle.

 

 

Karel VKarel V: Tom Yam met wakame, gemberbier, krokante rijst en gemberscheuten
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor Tom Yam met wakame, gemberbier, krokante rijst en gemberscheuten door Grand restaurant Karel V in Utrecht.

 

 

 

Da VinciDa Vinci: Cannelloni met jonge geitenkaas en groenten
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Cannelloni met jonge geitenkaas en groenten’, door restaurant Da Vinci in Maasbracht.

 

 

Ron GastrobarRon Gastrobar: Flammkuchen met violet artisjok, olijf, oesterzwam en aioli
Vegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Flammkuchen met violet artisjok, olijf, oesterzwam en aioli’, door restaurant Ron Gastrobar in Amsterdam.

 

 

ParkheuvelParkheuvel: Westlandse tomaatVegetarisch is niet meer van het menu af te denken. Dat bewijzen deze Michelin Ster restaurants! In deze rubriek deelt iedere week een Nederlands sterrenrestaurant een van zijn eigen vegetarische recepten. Deze week het recept voor ‘Westlandse tomaat’, door restaurant Parkheuvel in Rotterdam.

 

 

Heb jij één van deze recepten gemaakt? Verras mij dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. Ik ben ontzettend benieuwd! 

Summary
recipe image
Recipe Name
Top 5: vega michelin-ster recepten
Published On
Average Rating
1.51star1stargraygraygray Based on 33 Review(s)