Print Friendly, PDF & Email

De Old School tosti is weer helemaal hot! Alleen zijn we wel een beetje klaar met die standaard kaastosti, dus tillen we het begrip tosti naar een geheel hoger niveau! Met het boek Tosti & Toast van Fern Green kan je jezelf helemaal uitleven om de origineelste creaties te maken die verder gaan dan het oorspronkelijke geroosterd broodje met kaas. Wij mogen het recept delen van een heerlijke zoete tosti met aardbei, roomkaas en zwarte peper.

Zin in de zomer? Maak dan deze tosti met zomerkoninkjes.

Wat heb je nodig voor de zoete sandwiches? 

  • 2 handenvol aardbeien
  • 1∕2 el kristalsuiker
  • 2 el boter, op kamertemperatuur
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 4 sneden wit vloerbrood
  • 100 g roomkaas

Hoe maak je de zoete sandwiches?

  1. Snijd de aardbeien doormidden; de grotere kun je in vieren snijden. Doe ze in een kom en bestrooi met de kristalsuiker. Laat 15 minuten intrekken.
  2. Meng de boter met de zwarte peper in een kommetje. Bestrijk hiermee een kant van de sneden brood. Keer de sneden om en bestrijk de andere kant met de roomkaas. Leg de aardbeien op de roomkaas en besprenkel met nog wat sap uit de kom.
  3. Verhit een grote koekenpan op matig vuur en leg de tosti’s in de pan. Bak ze 3 minuten en druk ze aan met een spatel voor een mooi goudbruin korstje. Keer de tosti’s en bak ze nog 2 tot 3 minuten, tot beide kanten goudbruin en krokant zijn.
  4. Je kunt ook een tosti-ijzer of paninimaker gebruiken. Snijd doormidden en serveer.

Heb jij deze zoete tosti’s naar het recept van Fern Green gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Tosti & Toast
Fern Green
Uitgever: Good Cook 
ISBN: 9789461431738
Prijs 14,95

 

Summary
recipe image
Recipe Name
Tosti & Toast: Aardbei, roomkaas en zwarte peper
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!