Print Friendly, PDF & Email

Een snelle vegetarische borrel? Deze crispy kikkererwten zijn nog gezond ook! Je kunt het tevens ook gebruiken als croutons in de soep of salade. Maak jij dit weekend dit voedzame borrelhapje? Scroll dan snel naar onderen en kijk hoe je de rest van jouw borrel kunt winnen. YUM!

Ingrediënten
1 pot Smaakt kikkererwten
2 eetlepels Smaakt zonnebloemolie
1 theelepel Smaakt paprikapoeder
1 theelepel Smaakt komijnzaad
Snufje Smaakt zeezout
Snufje Smaakt pepermix

Extra nodig
Bakplaat
Bakpapier
Schaal
Vergiet

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden. Giet de kikkererwten in een vergiet en spoel deze af met water. Doe de kikkererwten vervolgens in een kom en voeg hier de zonnebloemolie, paprika poeder, komijnzaad en zout en peper aan toe. Meng dit goed door elkaar. Leg de kikkererwten op een bakplaat en laat ze voor ongeveer 20 tot 30 minuten bakken. Serveer ze in een kom en smullen maar!

Met dank aan Smaakt voor de vega borrelinspiratie!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met een foto van jouw creatie via Facebook, Instagram of Twitter! Ook vragen of opmerkingen zijn altijd welkom. We zijn ontzettend benieuwd!

Summary
Vega borrel: crispy kikkererwten + WIN
Article Name
Vega borrel: crispy kikkererwten + WIN
Description
Een snelle vegetarische borrel? Deze crispy kikkererwten heb je binnen 15 minuten op tafel en zijn nog gezond ook! Je kan het tevens ook gebruiken als croutons in de soep of salade. Maak jij dit weekend dit voedzame borrelhapje? Scroll dan snel naar onderen en kijk hoe je de rest van jouw borrel kunt winnen. YUM!
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!