Print Friendly, PDF & Email

Vandaag staan er wraps met paprika-fetaspread en gegrilde groenten op het menu. Een klassieker onder de wraps, maar dan met een twist! Je kunt met wraps eindeloos variëren. Vul je wrap met je favoriete ingrediënten en je hebt snel een gezonde maaltijd op tafel. Lekker en gezond met veel groenten: wraps met paprika-fetaspread en gegrilde groenten!

Wat heb je nodig?
Voor 4 personen
4 wraps
1 aubergine, in de lengte in plakken 0,5 cm
1 courgette, in de lengte in plakken 0,5 cm
20 g rucola
50 g zwarte olijven

Voor de paprika-fetaspread
4 rode paprika’s, zaadlijsten verwijderd
4 el fetablokjes
2 teen knoflook, fijngehakt
zout en peper

Hoe maak je het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rooster de rode paprika en knoflook 20 minuten in de voorverwarmde oven. Verplaats de paprika naar de keukenmachine, voeg de feta toe en mix tot een egale spread. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit een grilpan op middelhoogvuur en bak de plakken aubergine en courgette aan beide kanten ongeveer 1 minuut. Verwijder de pitten van de zwarte olijven en snijd in ringen.
  3. Verdeel de wraps over de borden en besmeer een wrap met een vierde van de paprika-fetaspread. Leg twee plakken aubergine en courgette op de wrap en garneer met een vierde van de zwarte olijven en rucola. Vouw de boven- en onderkant van de wrap naar binnen en rol de hele wrap van links naar rechts op met de vulling in het midden. Snijd de wraps doormidden en serveer direct.

Smakelijk!

Heb jij dit recept gemaakt? Verras ons dan met jouw creatie op Facebook, Instagram of Twitter. We zijn benieuwd!

Summary
recipe image
Recipe Name
Wrap met paprika-fetaspread en gegrilde groenten
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
31star1star1stargraygray Based on 5 Review(s)

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!