Print Friendly, PDF & Email

Het aanbod aan vleesvervangers in de supermarkt blijft maar groeien en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Wij testen regelmatig vleesvervangers, net zo lang tot we ze allemaal gehad hebben en we van alle varianten de smaak, eigenschappen en voedingswaarden kennen. Zo hoef jij nooit meer twijfelend voor het schap van oneindige mogelijkheden te staan! Vandaag testen we de Oosterse Stijl Tofureepjes van Lekker Veggie.

Smaak, structuur en toepassing
In de verpakking zien de tofureepjes er al heerlijk uit. We kunnen zien dat ze goed gekruid zijn! Wij bereiden de reepjes zoals op de verpakking wordt aangeraden. We bakken ze op middelhoge temperatuur in 3 tot 5 minuten bruin, terwijl we ze regelmatig keren. Wat een lekkere kruidige geur komt er van de reepjes af tijdens het bakken! De smaak vinden wij al even lekker als de geur. Je proeft de kruiden goed en de tofureepjes hebben ook nog eens een goede bite. Dit lijkt ons heerlijk door bijvoorbeeld een curry, maar we snacken ze net zo lief zo op, zo lekker vinden we ze! 

Voedingswaarden
De Oosterse Stijl Tofureepjes van Lekker Veggie bevatten per 100 gram 248 kcal, wat redelijk aan de hoge kant is. Verder bevatten ze per 100 gram 18,7 gram vetten waarvan 3,4 gram verzadigde. Ze bevatten 1 gram koolhydraten, waarvan 0,4 gram suikers, 1,8 gram vezels, 18 gram eiwitten en 1 gram zout. Wij zijn erg enthousiast over het aantal eiwitten in dit product. Het vet- en zoutgehalte laat wat ons betreft nog iets te wensen over, maar goed, dat is natuurlijk wel wat dit zo’n lekker product maakt.   

Ingrediënten
De tofureepjes bestaan uit 87% SOJAbonen*, zonnebloemolie*, specerijen*, tomatenpuree*, gistextract*, peterselie*, paprikaconcentraat*, voedingszuur: melkzuur, stabilisator: E415, verdikkingsmiddel: E511, zout,
*Van biologische oorsprong.
 

Jumbo Lekker Veggie Oosterse Stijl Tofureepjes: 8
Voor de veganisten: De reepjes zijn plantaardig, een go dus!
Voor de glutenallergie: De reepjes bevatten geen gluten, ook een go dus! 

Heb jij deze vleesvervanger al geprobeerd? Wij zijn ontzettend benieuwd wat je ervan vond! Laat het ons weten via Facebook, Instagram of in een reactie.

 

Summary
Vleesvervanger getest: Jumbo Lekker Veggie Oosterse Stijl Tofureepjes
Article Name
Vleesvervanger getest: Jumbo Lekker Veggie Oosterse Stijl Tofureepjes
Description
We love tofu! Daarom testen wij vandaag met veel plezier de Jumbo Lekker Veggie Oosterse Stijl Tofureepjes voor je!
Author