Print Friendly, PDF & Email

Het vleesvervangerschap in de supermarkt blijft maar groeien, en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee! Wij testen regelmatig vleesvervangers, net zo lang tot we ze allemaal gehad hebben en we van alle varianten de smaak, eigenschappen en voedingswaarden kennen. Zo hoef jij nooit meer twijfelend voor het schap van oneindige mogelijkheden te staan! Vandaag testen we: gehacktballetjes van De Vegetarische Slager!

Vegetarische slager gehacktballetjes
Iemand vroeg ons laatst of we de gehackballetjes van de Vegetarische Slager een keer konden testen. Dat doen we natuurlijk met alle liefde! Als we de verpakking moeten geloven, zouden deze balletjes een lekkere stevige bite hebben, en zijn ze heerlijk in een pastasaus. Maar ze zouden ook los erg lekker moeten zijn!

Smaak, structuur en toepassing
Wij vonden deze balletjes heel erg lekker. Dat de balletjes een bite hebben is inderdaad niet gelogen. Sommige vleesvervangers worden wat zachter op het moment dat je ze gaat bakken, maar deze balletjes zijn na het bakken nog lekker stevig. Qua smaak doen deze balletjes zeker aan echte gehaktballetjes denken, alleen zijn ze wat minder vettig. Wij hebben ze los gegeten en dat beviel heel erg goed, dus bij de borrel zijn deze balletjes zeker aan te raden. Maar in een pastasaus of bij een stamppot zouden deze balletjes ook top zijn!

Voedingswaarden
De Vegetarische Slager gehacktballetjes zijn gemaakt van 70% sojastructuur (water, soja-eiwit, tarwe-eiwit tarwezetmeel), raapzaadolie, ui, vrije-uitloop kippen-eiwit, specerij-extracten, zetmeel, palmvet, natuurlijk aroma, gekarameliseerde suiker, dextrose, aroma, specerijen, verdikkingsmiddel (verwerkt Eucheumawier), zout, ijzer en vitamine B12.

Vegetarische Slager gehacktballetjes: 8,2
Voor de veganisten: de gehacktballetjes bevatten helaas dierlijke producten.
Voor de glutenallergie: de gehacktballetjes bevatten helaas ook tarwe.

Vegetarische Slager gehacktballetjes – €2,95 – verkrijgbaar bij de meeste supermarkten

Heb jij deze vleesvervanger al geprobeerd? Wij zijn ontzettend benieuwd wat jij ervan vond! Laat het ons weten via Facebook, Instagram of in een reactie.

 

Summary
Vleesvervanger getest: Vegetarische Slager gehacktballetjes
Article Name
Vleesvervanger getest: Vegetarische Slager gehacktballetjes
Description
Wij testen regelmatig vleesvervangers, net zo lang tot we ze allemaal gehad hebben. Vandaag testen we: Vegetarische Slager gehacktballetjes!
Author