Print Friendly, PDF & Email

Lieve mensen! Het is tijd om de laptops uit te zetten! Het is de vrijdag voor kerst. Wat een heerlijk gevoel! Even niet meer werken, genieten van familie en vrienden, lekker eten en drinken en uitrusten onder de kerstboom. Wat gaan jullie doen? Lekker kerstfilms kijken of de hele dag de keuken in? Wandelen door het bos? Wat je ook doet: geniet er met volle teugen van. Dat gun ik iedereen, want iedereen verdient een fijne kerst!

Deel de kerstliefde
Kerst is bij uitstek een feestdag om te denken aan de mensen om je heen. Vooral ook aan de mensen die wel iets extra’s kunnen gebruiken of die veel voor je betekent hebben in het afgelopen jaar. Kerst is een moment om te zeggen: ‘Ik hou van jou’, ‘Sorry’, ‘Ik mis je’ of ‘Dankjewel’. Dus ken jij iemand die wat extra kerstliefde verdient? Laat dat dan blijken!

Kerstactie voor de straatverkopers
Ik beken: ik ben al in de emotionele ‘All you need is love’ stemming. Morgen zit ik de hele avond met tissues voor de tv. Daarom kreeg ik ook een traan in mijn oog bij deze lieve kerstwensactie van Albert Heijn (kijk het filmpje hieronder!). Ik geloof het echt! Alle kleine beetjes helpen met kerst. Hoe mooi is dan dit initiatief voor de straatverkopers die jou altijd groeten en een fijne dag wensen, terwijl ze in weer en wind voor de winkel staan. Wat begon als een mooie kerstwens, eindigde met een bijzonder gebaar. Ken jij een bijzondere straatverkoper die je iets moois zou willen wensen? Laat het dan weten in de comments of via appietoday@ah.nl. Wie weet wordt dan jouw straatverkoper in het zonnetje gezet! En anders doe je het gewoon zelf: geef hem een kerstknuffel.

Kortom, geniet deze kerst! Smul en heb lief. Dat ga ik ook doen!

Liefs,
Isabel

Summary
Kerst: all you need is love
Article Name
Kerst: all you need is love

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!