Print Friendly, PDF & Email

Het is vandaag Wereld Vegetarisme Dag. Deze dag werd voor de eerste keer georganiseerd door de North American Vegetarian Society in 1977, om aandacht te vragen voor het vegetarisme. De dag vormt tevens de start van de Vegetarian Awareness Month in oktober. Als vegetariër in hart en ziel besloot ik om vanaf nu ieder jaar op 1 oktober een merk, bedrijf of persoon een ‘vegetarische pluim’ te geven namens De Hippe Vegetariër. En wie dat deze eerste keer is geworden…?

Dit jaar heeft JUMBO mij op vegetarisch gebied echt verrast. Waarom?

  1. Hun aandacht voor het vegetarische assortiment is enorm gegroeid en inmiddels vind ik ze de vegetarische voorloper van de supermarkten.
  2. Met een vleesvervangerschap met maar liefst 86 (!) vleesvervangers, hebben ze een ongelofelijk uitgebreid assortiment van zowel vegetarische als veganistische producten, onder andere met hun eigen vegetarische huismerk ‘VeggieChef‘.
  3. Naast aandacht voor vleesvervangers, heeft JUMBO ook diverse veganistische snacks (een vriezer vol!) zoals vegan pizza, cornetto’s en magnums. Yum…
  4. Ook hebben ze mooie innovaties zoals een veganistische mayonaise!
  5. Tot slot heeft JUMBO een schap met verse, vegetarische maaltijden waar je U tegen zegt. Hier kan ik echt gelukkig van worden. Vers gemaakt waar je bij staat, kleurrijk, divers, gezond en gevarieerd. Denk maar niet dat deze hippe vegetariër élke dag zelf kookt 😉

Kortom: GEFELICITEERD JUMBO!

Ben jij ook blij met JUMBO voor je vegetarische boodschappen? Of zou jij een ander bedrijf, product of persoon in het zonnetje willen zetten? Laat het ons weten in een reactie op de website, Facebook of Instagram. We zijn benieuwd!

Summary
Wereld Vegetarisme Dag: pluim voor JUMBO!
Article Name
Wereld Vegetarisme Dag: pluim voor JUMBO!
Description
Het is vandaag Wereld Vegetarisme Dag, daarom geven wij een pluim aan een merk, bedrijf of persoon die ons verrast heeft op vegetarisch gebied. Wie is het?
Author

NIEUWSBRIEF

Schrijf je nu in en ontvang GRATIS 20 pagina’s uit ons boek De Hippe Vegetariër!